Какво е станало на 202-ра ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto GTсреща
Collapse
X
-
некви са се гонили и са достигнали някакъв и единия се е забил директно в гъзът му и ......много малоумници има там и за тва се проваля всичко и все път сам шубе от купите до сега на омв-то на горубляне не съм виждал нито веднъж кукиS.W.A.T. написа:На 202ра каква катастрофа е станала, че ми е интересно... Да не е участвала една Супра?Power Under Pressure
Коментар
-
Ми принципно на ОМВ цариградско горубляне съм аз и компанията , идват и ГТ та отвреме на време , та засега там се събираме след 22:30 , ама не е всяка вечер ето онази вечер ми се обадиха в 00:00 че имало некъв дизел за наказване и аз запалих и отидохchost_dog написа:ееееее жалко, кажи къде и кога се провеждат, ако има точно място и дата
Power Under Pressure
Коментар
-
прав си но за сега е единсвеното където няма засечка с куките , което пък оправдава и 3 туби бензиназ все още не мога да разбера как хората карат ГТ и се оплакват че бензина им е скъп , като това им е най малкия разход на тези турбо бегачкиBavno_PuntoGT написа:То това ОМВ е на края на света,ако е на по централно място ще има повече желаещи ми се струва.На мен дотам и обратно с каране на тупалки е половин туба бензинPower Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар