Eeeeeee!!!!!!!!!!!! Много готино беше.Радвам се,че се събрахме толкова,като за 1-ви път е добре.Евала за снимките stormi тия последните с фаровете са мн. добри!!! на колегата с Пунтото,че само Бравоци и Мареи не може!!! :D Дано следващият път да има и още колеги с Фиати!
FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
Единствено в България "селянин" е обидна дума.
еееееее много ми е гадно 4е не можах да дойда успах се ..... :@ мн ще се радвам скоро да направиме 2 ра срещи4ка ..1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.) Модераторски екип на fiat-bg.org
Картите са за ползване на отстъпка при зареждане на гориво от Бензиностанция Еко,а стикрите са от малките гръгли на Фиат Форум България.Трябва да се разберем нещо за следващата среща.След като имаше предложение да сменим мястото-казвайтеНа зала Миньор или на Кауфланд е по-добре?
Картите са за ползване на отстъпка при зареждане на гориво от Бензиностанция Еко,а стикрите са от малките гръгли на Фиат Форум България.Трябва да се разберем нещо за следващата среща.След като имаше предложение да сменим мястото-казвайтеНа зала Миньор или на Кауфланд е по-добре?
Относно мястото мисля, че на Кауфланд на паркинга до пътя Центъра-Пашов (срещу магазин Анабела) ще е добре, защото и градският транспорт и леки коли минават и така ще бъдеме по-лесно забележими.Казвайте и Вие къде ще е добре.Също така мисля, че ще е по-добре по-рано да се събираме, защото в 20:00 вече е почти тъмно.Примерно към 19:00 или по-рано?!?!Аз съм без глас, защото не съм с италианка, а просто давам идей .
Мястото е СМЕНЕНО!!!На паркинга на Кауфланд до пътя,срещу м-н Анабела.Относно часа на срещата за лятото според мен е добре 20:00,а евентуално зимата може да се промени с по-ранен час.А и на Кауфланд паркинага е осветен. :D Казвайте колеги вашето мнение!
Коментар