d0b0 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
Абе преди бяха на стадиона,ама сега незнам правят си частни срещи доколкото съм разбрал от написаното в темата им.Така ли е колеги?sharpradi написа:Къде се събирате колеги и колежки , че май ще имам пътуване към Велико Търново.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
ами кажи кога ще идваш и може да измислим нещо.. то много зависи , понякога сме 4-5 човека , понякога 10-12-15.някой път пък изобщо не се събирамеpopara801 написа:Абе преди бяха на стадиона,ама сега незнам правят си частни срещи доколкото съм разбрал от написаното в темата им.Така ли е колеги?sharpradi написа:Къде се събирате колеги и колежки , че май ще имам пътуване към Велико Търново.
мястото го определяме на момента, нямаме задължително оточнено.тей че пиши кога си тук и ще видим кво може да се измисли
Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
тая неделя ще се сабираме ли в кафето?За колегите от "СЗ" кафето се намира в сервиз Лъки Стар... Преди входа на гробищата в дясно 100м. и си там
а а а а ? за неделя някой зарибен??? така към 6ч. на паркинга на сервиза
днес зареждаха кафето с бира и безалкохолно... така че има матрял
хахахаха

Коментар
-
там сме братJacK`DanielS написа:тая неделя ще се сабираме ли в кафето?За колегите от "СЗ" кафето се намира в сервиз Лъки Стар... Преди входа на гробищата в дясно 100м. и си там
а а а а ? за неделя някой зарибен??? така към 6ч. на паркинга на сервиза
днес зареждаха кафето с бира и безалкохолно... така че има матрял
хахахаха
таман ще видите едно карбонче вътре в купето :P
Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
айде да ти е честита! и със здраве да си я караш и вал да не сменяш никога!!! заповядай в неделя на збирката не че ще сме много хора така като гледам ама все пак да се запознаем... ако искаш обади ми се ще ти обясня къде се намира кафето... 0887918597 ДимитърJinksSs написа:здравейте фиатаджии....от 2 седмици и аз вече съм с фиатче....така чееее може и аз да почна да идвам по събиранията :P.....
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар