хахаха Ще ти засичам време,като пит стоп в спортно състезание
Мерси пак за отзивчивостта
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
Да аз минах одеве като оставях колегата в тях и го видях магазина,но...ще смятам пак дали ще останат пари за благинки ,че на първо място са нуждите,а да не ги изброявам,че някой може да прихване от моето главоболие :Dcoolboby написа:Ицо, магазина е където беше бившия Т Маркет след Панов точно
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Хора с пари и без работа,какво очакваш
Я да е като мен,да стиска последните си 60лв да си смени маслото на колата и вечерта да гони мухите из стаята,че да има за вечеря
Па и мухите свършиха в това студеното,ще минавам на паяци ...все повече поглеждам и към цветята в саксиите и се питам как ли ще са с олио и оцет
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
*бало си майката Ице....paralesa написа:Хора с пари и без работа,какво очакваш
Я да е като мен,да стиска последните си 60лв да си смени маслото на колата и вечерта да гони мухите из стаята,че да има за вечеря
Па и мухите свършиха в това студеното,ще минавам на паяци ...все повече поглеждам и към цветята в саксиите и се питам как ли ще са с олио и оцет

Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Ааа споко и по-лошо ще да става...засега съм добре,щом все още не си представям милите ми морски свинчета като шишчета
Майтапя се бе,колкото и лошо да е,аз по-лошо съм виждал
Засега си позволявам квартирата,дано да е така и занапред,че не ми се иска да се наблъскаме в Долна като сардели в къщичката... Първите 100 години ще е така,после ша са опрайме
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Да ти отворя вратата да похапнеш и от нашитеparalesa написа:Хора с пари и без работа,какво очакваш

Коментар
-
абе да похапна,ама трябва ли подправки да си нося,че...
Майтап,майтап,ама баба ми познава един в Долна,дето му дошли на гости,изпили му ракията,изяли му салатата и искали още...човека ги оправил набързо,накрая толкова били пияни,че има налял и пили вода от чешмата и яли люцерна от градината
А лично аз познавам хора,пасли цветя,след като се накълвали нечовешки с ракия
Обаче тая история с люцерната пръсва,защото ония не вярвали на следващия ден какво са яли,докато не им показал къде точно е рязал от люцерната за да ги "нагости"
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
и сега квоd0b0 написа:
аааа и утре по късно, че николайчо не му се става сутрин
Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар