Днеска последно гонки едно др а у колко часа ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
оки и аз съм навит...Буги ти къде се слагаш бе... ???който не кара фиат няма да идва на нашите срещи. ареееееееееееvan_dal написа:И аз съм за да се видим в неделя, ама зависи колко рано ще се разберете, ако е след 3 може да успея и аз.Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
ако има навити пък може ние да се разходим до дряново да покараме каручките Фиати...JacK`DanielS написа:ами да защо не ???а бе нерези в неделя ше бутнем ли една ранна збирка да видим ко прай дряновския бек хахахахах (шегувам се за бек-а) ейтака към 4-5 на стадиона а?fabregas написа:В неделя ще се събшрате ли? Да намина да ва видя, че май стана година от последното ми идване
Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
Коментар
-
Саше , че аз на ваште срещи от бая време не идвам... онова др е сбирка за кафе, не среща, а и питам за гонките не питам за др.......дет викаш арееееееееее а и тебе с нищо не съм засегнал, само с Рпсен чеша и то спряхме и без лоши чувства, ма ако Митака тва не го беше направил на колата ми нямаше да се стига до това...Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
така както си тръгнал да разправяш своите глупости и на кафе ще ходим без тебе.... инъче просто ме дразниш с твоята велика кола... малко или много и аз се засягам... до вчера какво караше бе батка.. пунто нали... еми не върви малко.утре колко часа ? 16 часа искате ли ?the_biggy написа:Саше , че аз на ваште срещи от бая време не идвам... онова др е сбирка за кафе, не среща, а и питам за гонките не питам за др.......дет викаш арееееееееее а и тебе с нищо не съм засегнал, само с Рпсен чеша и то спряхме и без лоши чувства, ма ако Митака тва не го беше направил на колата ми нямаше да се стига до това...Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
Коментар
-
саше дайте да малко по късно поне 17ч да имам време че съм на работа да мога да дойда и аз мерсиSilenceR написа:така както си тръгнал да разправяш своите глупости и на кафе ще ходим без тебе.... инъче просто ме дразниш с твоята велика кола... малко или много и аз се засягам... до вчера какво караше бе батка.. пунто нали... еми не върви малко.утре колко часа ? 16 часа искате ли ?the_biggy написа:Саше , че аз на ваште срещи от бая време не идвам... онова др е сбирка за кафе, не среща, а и питам за гонките не питам за др.......дет викаш арееееееееее а и тебе с нищо не съм засегнал, само с Рпсен чеша и то спряхме и без лоши чувства, ма ако Митака тва не го беше направил на колата ми нямаше да се стига до това...
ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар