paralesa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
Зависи до какво състояние си ги докарал, правил ли си нещо по тях или тепърва трябва да се сваля боята от тях, аз мога да ги направя, даже имам основа, боя и лак, които трябва да стигнат за 4 джанти. Най-малкото мога да ти дам насоки и да ти направя показно на една джанта, то човек не се ражда научен.SilenceR написа:има ли някой разбирач и доброволец да боядисаме джантите ми ... щото ако ги почна аз мн съм уверен че ще ги усера....--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
мерси Ванка че се отзова , навит съм да ми направиш показно дето ти викаш,боята и всичко мога и аз да си я поема ... ами свалил съм старата боя почти на 100 % имам още малко доизкусуряване... ти кога си свободен , да кажем някой вечер или другата събота неделя , когато сме по свободни...ти спрей ли имаш ...van_dal написа:Зависи до какво състояние си ги докарал, правил ли си нещо по тях или тепърва трябва да се сваля боята от тях, аз мога да ги направя, даже имам основа, боя и лак, които трябва да стигнат за 4 джанти. Най-малкото мога да ти дам насоки и да ти направя показно на една джанта, то човек не се ражда научен.SilenceR написа:има ли някой разбирач и доброволец да боядисаме джантите ми ... щото ако ги почна аз мн съм уверен че ще ги усера....Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Да спрейче. Ами другата събота или неделя, ще се разберем нещо. Ти ако ще го правиш със спрей трябва да вземеш шприц кит спрей сив, боя каквато ти хареса и лак безцветен, мога да ти препоръчам Шарков горе над КПП изток на военното, там са най-тънки цените.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
туй всичкото е на спрейьове нали.. и шприца и боята и лака... а по колко броя спрей ще трябват... айде шприца един ... а боята и лака ... за 4 джанти колко ли ще заминат...van_dal написа:Да спрейче. Ами другата събота или неделя, ще се разберем нещо. Ти ако ще го правиш със спрей трябва да вземеш шприц кит спрей сив, боя каквато ти хареса и лак безцветен, мога да ти препоръчам Шарков горе над КПП изток на военното, там са най-тънки цените.Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Пак по единSilenceR написа:туй всичкото е на спрейьове нали.. и шприца и боята и лака... а по колко броя спрей ще трябват... айде шприца един ... а боята и лака ... за 4 джанти колко ли ще заминат...van_dal написа:Да спрейче. Ами другата събота или неделя, ще се разберем нещо. Ти ако ще го правиш със спрей трябва да вземеш шприц кит спрей сив, боя каквато ти хареса и лак безцветен, мога да ти препоръчам Шарков горе над КПП изток на военното, там са най-тънки цените.
Там вече по няколко ръце се пръска , но ще ти стигне . Поне на мен ми беше останало като пръсках преди време едни джанти , че даже и остана
А лака не жалих
Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse

Добо, снощи те засякох 2 пъти, веднъж излизаше от вас, а след това се прибираше към вкъщи, но не ме отрази и 2-та пъти 
Коментар