Звучи по-страшно отколкото ми се стори в първия момент... Как да е,вече е минало,няма смисъл да го коментираме.Само ме е яд за италфеста,че ми се доходи в последния момент,ама требе да си стискам гъза сега
Поне каквато работа имаше вкъщи ще я свърша...макар такъв мързел да ме е налегнал,че все отлагам. А някой да има идея,как по дяволите да достигна до вътрешната страна на пластмасовата дръжка на петата(багажното) врата...Махнах кори всичко,развих и механизма за затваряне,ама нейсе,проблема е в самата дръжка,нещо се откачи и хлътна навътре. Разглобих Всичко по вратата,обаче до самата дръжка отвътре няма достъп...Само чистачката не можах да сваля,че да махна механизма и,от там да пробвам да бръкна с ръка. Или ми я заяла чистачката здраво,или някак е заклинена и не мога да я махна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
А ти къде беше !?!? Някъде в пушека ли ,че не те видях ?Тя затова ли ти е черна колцата,че да не си личат саждите по нея ааа !?? Пък и на публиката бях осигурил семки,чадъри и столчета,за да е по-приятно изкарването на Феста !JacK`DanielS написа:нещо не разбрах... Търновска или? кое село беше че забравих...! и да т икажа ли неможах да разбера нафта ли гореше само опушваше за комари ли кво стана?
Коментар
-
Не се карайте, все пак всички имаме италианки :D Сигурна съм, че изказването на rumanqska, не е с цел да засегне някой :Drumanqska написа:А ти къде беше !?!? Някъде в пушека ли ,че не те видях ?Тя затова ли ти е черна колцата,че да не си личат саждите по нея ааа !?? Пък и на публиката бях осигурил семки,чадъри и столчета,за да е по-приятно изкарването на Феста !JacK`DanielS написа:нещо не разбрах... Търновска или? кое село беше че забравих...! и да т икажа ли неможах да разбера нафта ли гореше само опушваше за комари ли кво стана?Más vale tarde que nunca
Peugeot 206 2.0 HDi
))
Коментар
Реклама
Collapse

Къде ша са сбирате утре сутрин бре ?!
Ние ша сме на Гръцката от 7,30-8 ч ,на кафе. 8,15 тръгваме. Ко ша кажите ааа !!

Няма нужда !
Коментар