smak4o написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
мерси колегаAlisiq написа:Много е готино пунтото тиsmak4o написа:Пунтото се продава. Иначе като се прибирам в Добрич само него карам :D
2300 му искам на пунтотоhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=863134#863134
Коментар
-
Кво става пищаци, ще си забравим физинономиите бе! Кога ще правим сбирка?Имам една молба между другото, на някой да му се намира комплект фарове като за мене, трябват ми на заем за една седмица, почерпката е задължителна после. Много са ми изгорели рефлекторите и искам да ги оправя, но и колата ми трябва постоянно...--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Е какво му е смешното, добре някой ако иска да ми подариIrfan написа:Ванка кефиш маме :D фарове на заем :D :D :D Роската май има един :D немога ванка назаем :D :D :D
Кво толкова, аз имах фарове и стояха 2-3 месеца и бих услужил за известно време, ако някой има и му прашасват само защо да не си изкара едно черпене?
--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
Irfan написа:ako е за почерпката спирам мареата за една седмица и давам фаровете
Добре съгласен съм :D А мерси все пак за отзивчивостта, аз не ти се обадих за теглича понеже се оправихме по-лесно с Бравата на моя човек.
--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
И аз ще съм там.И един въпрос колко еко бензиностанции имате?JacK`DanielS написа:Четвъртак 2-ри Юни 21:00ч. Среща на ЕКО !!! няма неискам няма недей хахахха... хайде ще ви чакам!!!!първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар