Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2-ри кръг "Тайм Атак" и "Дрифт Шоу"

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    2-ри кръг "Тайм Атак" и "Дрифт Шоу"

    След 3-месечна пауза дойде времето да се проведе и 2-ри кръг от шампионата ,,Тайм Атак

    #2
    Към този момент за два от класовете има опасност да няма втори кръг... Това са М1 (модифицирани до 2000 куб. см.), където подадените заявки са само 2 и S2 (серийни над 2000 куб. см.), където пък няма нито една подадена заявка. Подадените заявки в S1 (серийни до 2000 куб. см.) отново са най-много и почти със сигурност на финалите от този клас ще участват първите 16 времена от тренировките.В най-оспорвания клас - М2 (модифицирани над 2000 куб. см.), Дрифт Клуб България са окупирали всички места за участие.Подаването на заявките продължава и картинката най-вероятно ще претърпи промени, както обикновенно се случва в последните 2-3 дни преди всяко мероприятие.

    Коментар


      #3
      Вероятността за два от класовете да не се осъществи втория кръг от шампионата "Тайм Атак", днес отпадна напълно след подаването на още 5 заявки в клас М1 и 4 заявки в клас S2.

      Коментар


        #4
        На пистата по време на мероприятието НЯМА да има машина за гуми!Участниците в "Дрифт Шоу-то" трябва да са на пистата в неделя най-късно в 11:30 часа. От 11:30 до 12:30 часа ще се проведе технически преглед за тях.

        Коментар

        Working...
        X