Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА НА ФФБ на 9-11.04.2010 г.
Collapse
X
-
Кики, не че нещо, но това с отстъпката за членове можеше да се напише в сл. тема, за да няма ............(недоволни)Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
-
Ванка, а според мене така е по-добре. Иначе пак можеше да се разбере, че за едни цената е тази , а за други-различна. Тогава щеше да има мноооооогоооооо повече недоволни. Поне така няма "скрито-покрито".fihi написа:Кики, не че нещо, но това с отстъпката за членове можеше да се напише в сл. тема, за да няма ............(недоволни)Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
И това го има, не се сетих изобщо, че монетата има две страни.z_sutrov написа:Ванка, а според мене така е по-добре. Иначе пак можеше да се разбере, че за едни цената е тази , а за други-различна. Тогава щеше да има мноооооогоооооо повече недоволни. Поне така няма "скрито-покрито".fihi написа:Кики, не че нещо, но това с отстъпката за членове можеше да се напише в сл. тема, за да няма ............(недоволни)
Дано по този начин се привлекат още членове в сдружението.
Manowar - Татко
Коментар
-
А дано,ма да дали.Аз бих станал член не може да ме събори членския внос,но привилегиите които има един член на сдружението няма да мога да се възползвам от тях,тъй като в Стара Загора няма място където може да си ползваш отстъпките.Все пак дори и за участието ми във форума си заслужава да съм член.Още се чудя.fihi написа:И това го има, не се сетих изобщо, че монетата има две страни.z_sutrov написа:Ванка, а според мене така е по-добре. Иначе пак можеше да се разбере, че за едни цената е тази , а за други-различна. Тогава щеше да има мноооооогоооооо повече недоволни. Поне така няма "скрито-покрито".fihi написа:Кики, не че нещо, но това с отстъпката за членове можеше да се напише в сл. тема, за да няма ............(недоволни)
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Батка, аз когато станах член не съм си и помислял за отстъпки и тем подобни. Идеята е важна. Всеки сам решава дали да бъде или не. Аз своето го взех. А ти недей много да се кумиш ами се записвай за срещата, за да немаpopara801 написа:А дано,ма да дали.Аз бих станал член не може да ме събори членския внос,но привилегиите които има един член на сдружението няма да мога да се възползвам от тях,тъй като в Стара Загора няма място където може да си ползваш отстъпките.Все пак дори и за участието ми във форума си заслужава да съм член.Още се чудя.fihi написа:И това го има, не се сетих изобщо, че монетата има две страни.z_sutrov написа:Ванка, а според мене така е по-добре. Иначе пак можеше да се разбере, че за едни цената е тази , а за други-различна. Тогава щеше да има мноооооогоооооо повече недоволни. Поне така няма "скрито-покрито".fihi написа:Кики, не че нещо, но това с отстъпката за членове можеше да се напише в сл. тема, за да няма ............(недоволни)
Manowar - Татко
Коментар
-
Членски вносЧленският внос е 30лв. на година. Встъпителната вноска е 20лв. Членство във Фиат Форум България - клубът на ФиатПредварително се извинявам ако от миналата година до сега има някакви промени и информацията не е точна.Kuku написа:ЗАЯВЛЕНИЕ + 30лв.
Manowar - Татко
Коментар
-
Я се разберете последно 30лв или 50лв. трябва да се плати, за да станеш член.fihi написа:Членски вносЧленският внос е 30лв. на година. Встъпителната вноска е 20лв. Членство във Фиат Форум България - клубът на ФиатПредварително се извинявам ако от миналата година до сега има някакви промени и информацията не е точна.Kuku написа:ЗАЯВЛЕНИЕ + 30лв.
Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Няма недоразумения
Както казах, промяната още не е стигнала до публично оповестяване и реално ви издавам тайни от "кухнята"
Ако има желаещи да заплатят 50лв., вместо 30лв. - добре дошли!Интересно ми е, че никой не обърна внимание на разликата от 50% за членския внос, която се оформя с посещението на срещата - от това по-голям бонус....
Коментар
-
Поиграх си малко да поровя в раздела и да видя какви са били цените за нощувки на другите срещи. Това за хората, които казват че е скъпо.Резултата от "изследването":- Ичера ’2010 - нощувка - 20 лв, вечеря - обявена 20 лв, в последствие преминато на свободна консумация. Алкохол не ни даваха да си внесем явно (не че не си внесохме тайно
)- Дряново/Габрово (Италфест)’2009 - нощувка - 20 лв, вечеря 20 лв.- Люляците (Габрово)’2009 - нощувка - 22 лв, вечеря - свободна;- Цигов чарк (Батак)’2009 - нощувка 15 лв, вечеря - свободна;- Арбанаси’2008 - нощувка 30 лв, вечеря - свободна;и т.н.Сравнено с миналите срещи, мисля че цената е повече от нормална, още повече като се имат предвид условията в комплекса (поне това, което се вижда от снимките).
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар