///// написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НАЦИОНАЛНА ЗИМНА СРЕЩА с.Ичера к-с"Дивеците"
Collapse
X
-
Meril -
Абе то като гледам май направо си става цяла почивка(зимна).Ми да запазваме още от понеделник места и да я захващаме докато не сме се отпуснали от коледа и нова година.А и да ви пожелая приятно посрещане на коледните и новогодишни празници. :DFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Май се сещам кой ти е специалния куриерkrasio_79bs написа:Чакам я като топъл хлябpopara801 написа:Краси,очаквай моята вноска за нощувка по специален куриер.Без комисионна!
Днес ще се чуя с управата на комплекса да се разберем кога и как да им пратя капарото.
ПП Моята вноска я очаквай на ЛП/лично посещение/ Yellow_Flash_Colorz_PDT_19
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Утре съм в Бургас и на 30.12 рано сутринта изчезвам към Семково да посрещна Новата Година.Ще се прибера в Бургас на 3.01 2010.la squadra azzurra написа:Май се сещам кой ти е специалния куриерkrasio_79bs написа:Чакам я като топъл хлябpopara801 написа:Краси,очаквай моята вноска за нощувка по специален куриер.Без комисионна!
Днес ще се чуя с управата на комплекса да се разберем кога и как да им пратя капарото.
ПП Моята вноска я очаквай на ЛП/лично посещение/ Yellow_Flash_Colorz_PDT_19
Коментар
-
Ах Вие мръсници!И не се обаждате да пиеме по кафенце.То така най-лесно,но се връща. :D Аре от мен да мине само една ракийка глоба на Ичера е глобата.Immortal написа:Днес разхождайки се с колегата vesmil и съпругите из Стара Загора, срещнахме и специалния куриер на popara
Айде да идва таз нова година и да си заминава, че да идва времето за срещата 
FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Съжалявам колега ,ама нямам никакви твои контакти.popara801 написа:Ах Вие мръсници!И не се обаждате да пиеме по кафенце.То така най-лесно,но се връща. :D Аре от мен да мине само една ракийка глоба на Ичера е глобата.Immortal написа:Днес разхождайки се с колегата vesmil и съпругите из Стара Загора, срещнахме и специалния куриер на popara

Коментар
-
Не че нещо,ама Живко ги има+това и за всички останали: 0889285815-Димитър(popara801).А и Аз доколкото разбирам сте пили заедно кафе,или само сте се засякли по центъра.Ако е така извинения.Много поздрави на всички и до скоро. :DVesMil написа:Съжалявам колега ,ама нямам никакви твои контакти.popara801 написа:Ах Вие мръсници!И не се обаждате да пиеме по кафенце.То така най-лесно,но се връща. :D Аре от мен да мине само една ракийка глоба на Ичера е глобата.Immortal написа:Днес разхождайки се с колегата vesmil и съпругите из Стара Загора, срещнахме и специалния куриер на popara
FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Само ги засякох и нямаше как да пием кафе с тях, защото имах гости и ги разкарвах из центъра точно.popara801 написа:Не че нещо,ама Живко ги има+това и за всички останали: 0889285815-Димитър(popara801).А и Аз доколкото разбирам сте пили заедно кафе,или само сте се засякли по центъра.Ако е така извинения.Много поздрави на всички и до скоро. :DVesMil написа:Съжалявам колега ,ама нямам никакви твои контакти.popara801 написа:Ах Вие мръсници!И не се обаждате да пиеме по кафенце.То така най-лесно,но се връща. :D Аре от мен да мине само една ракийка глоба на Ичера е глобата.Immortal написа:Днес разхождайки се с колегата vesmil и съпругите из Стара Загора, срещнахме и специалния куриер на popara
Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Ехе тя стана дълга и широка.Не се притеснявайте,явно Аз не съм разбрал.А можеше да пием по кафенце не за друго ами гости трябва да се посрещат. :Dz_sutrov написа:Само ги засякох и нямаше как да пием кафе с тях, защото имах гости и ги разкарвах из центъра точно.popara801 написа:Не че нещо,ама Живко ги има+това и за всички останали: 0889285815-Димитър(popara801).А и Аз доколкото разбирам сте пили заедно кафе,или само сте се засякли по центъра.Ако е така извинения.Много поздрави на всички и до скоро. :DVesMil написа:Съжалявам колега ,ама нямам никакви твои контакти.popara801 написа:Ах Вие мръсници!И не се обаждате да пиеме по кафенце.То така най-лесно,но се връща. :D Аре от мен да мине само една ракийка глоба на Ичера е глобата.Immortal написа:Днес разхождайки се с колегата vesmil и съпругите из Стара Загора, срещнахме и специалния куриер на popara
FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар