Колеги, сега загледах маршрута до Ичера.За пътуващите от запад (Сливен, Ст.Загора, Пловдив, София и т.н.): Пътят Сливен-Ичера не е особено проходим през зимата. Пътят е хубав, вероятно и се чисти. Обаче има МНОГО завои и опасни места.Аз препоръчвам да се мине през Петолъчката, макар че е с около 45 км повече. Разбира се, всеки си решава сам. Но аз да ви кажа, пък...Ако все пак изберете Сливен-Ичера - пътувайте поне в група от минимум 2 коли, за да си помагате, ако има неприятности.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НАЦИОНАЛНА ЗИМНА СРЕЩА с.Ичера к-с"Дивеците"
Collapse
X
-
Ами тогава ще се разбереме на някоя от срещите ни преди това и нали ще се движим колона,няма проблем.Аз съм съгласен да минеме през петолъчката даже си мислих че от там си е пътя. :DTuni написа:колегата е прав по заобиколния път е по проходимFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
На мен какво ще препоръчате, като ще пътувам на 15.01.2010 г. и ще тръгна към 18.30/ч. от София и ще съм по този път най-вероятно около 21.30-22.00/ч. ? Май ще се оправям сам ?Immortal написа:Колеги, сега загледах маршрута до Ичера.За пътуващите от запад (Сливен, Ст.Загора, Пловдив, София и т.н.): Пътят Сливен-Ичера не е особено проходим през зимата. Пътят е хубав, вероятно и се чисти. Обаче има МНОГО завои и опасни места.Аз препоръчвам да се мине през Петолъчката, макар че е с около 45 км повече. Разбира се, всеки си решава сам. Но аз да ви кажа, пък...Ако все пак изберете Сливен-Ичера - пътувайте поне в група от минимум 2 коли, за да си помагате, ако има неприятности.
ама аз съм боец, пък да не говорим за моята вярна любов (типо) !
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Теб ако те извикат за мохабет в Румъния и там ще отидеш....Две преспи ли ще те спрат, Коста- не се излагайkosta написа:На мен какво ще препоръчате, като ще пътувам на 15.01.2010 г. и ще тръгна към 18.30/ч. от София и ще съм по този път най-вероятно около 21.30-22.00/ч. ? Май ще се оправям сам ?Immortal написа:Колеги, сега загледах маршрута до Ичера.За пътуващите от запад (Сливен, Ст.Загора, Пловдив, София и т.н.): Пътят Сливен-Ичера не е особено проходим през зимата. Пътят е хубав, вероятно и се чисти. Обаче има МНОГО завои и опасни места.Аз препоръчвам да се мине през Петолъчката, макар че е с около 45 км повече. Разбира се, всеки си решава сам. Но аз да ви кажа, пък...Ако все пак изберете Сливен-Ичера - пътувайте поне в група от минимум 2 коли, за да си помагате, ако има неприятности.
Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Ами така е и така трябва да е.И аз искам да отида през преспите.dobrujanetza написа:Теб ако те извикат за мохабет в Румъния и там ще отидеш....Две преспи ли ще те спрат, Коста- не се излагайkosta написа:На мен какво ще препоръчате, като ще пътувам на 15.01.2010 г. и ще тръгна към 18.30/ч. от София и ще съм по този път най-вероятно около 21.30-22.00/ч. ? Май ще се оправям сам ?Immortal написа:Колеги, сега загледах маршрута до Ичера.За пътуващите от запад (Сливен, Ст.Загора, Пловдив, София и т.н.): Пътят Сливен-Ичера не е особено проходим през зимата. Пътят е хубав, вероятно и се чисти. Обаче има МНОГО завои и опасни места.Аз препоръчвам да се мине през Петолъчката, макар че е с около 45 км повече. Разбира се, всеки си решава сам. Но аз да ви кажа, пък...Ако все пак изберете Сливен-Ичера - пътувайте поне в група от минимум 2 коли, за да си помагате, ако има неприятности.

FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Има голяма вероятност и ние да сме там от петък, особено след като днес се поопаричих (дългоочаквания превод дойде!!!).Така че, ще ти препоръчам да се чуем по телефона като тръгнеш и да се уговорим да се чакаме на петолъчкатаkosta написа:На мен какво ще препоръчате, като ще пътувам на 15.01.2010 г. и ще тръгна към 18.30/ч. от София и ще съм по този път най-вероятно около 21.30-22.00/ч. ? Май ще се оправям сам ?
Коментар
-
Ща са пОчваме от петък викаш, а ?Immortal написа:Има голяма вероятност и ние да сме там от петък, особено след като днес се поопаричих (дългоочаквания превод дойде!!!).Така че, ще ти препоръчам да се чуем по телефона като тръгнеш и да се уговорим да се чакаме на петолъчкатаkosta написа:На мен какво ще препоръчате, като ще пътувам на 15.01.2010 г. и ще тръгна към 18.30/ч. от София и ще съм по този път най-вероятно около 21.30-22.00/ч. ? Май ще се оправям сам ?

Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Meril
И ние го мислим от петък, така, че ще се съберем поне две коли да пътуваме заедно
)) Коста вече ти го споменах
Направете темата със записването Важна....така не се вижда.
Коментар
-
Meril
Реклама
Collapse

Коментар