strajaro написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа
Collapse
Заключена тема
X
X
-
blondi_74 -
blondi_74
Аз, дето съм най-невиннаstrajaro написа:ама ти ме тормозишblondi_74 написа:нали попаров те пазиstrajaro написа:то мене и сега ме е страх

?да тормозя теб?да съм те карала да правиш палачинки?
Коментар
-
blondi_74 -
Емо честито за РД-то и за Годината на срещите!П.С. Ако гледаме регистрациите аз съм един от наи дъртите по срещи.....само дето ми се случва 10 пъти на година да присъствам
Но пуста работа няма как....
Lancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
аз обичам палачинки.strajaro написа:не ама ме кара мед да носяblondi_74 написа:Аз, дето съм най-невиннаstrajaro написа:ама ти ме тормозишblondi_74 написа:нали попаров те пазиstrajaro написа:то мене и сега ме е страх

първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Ами колежката ги прави много хубави.Ако и се помолим взаимно може да ни направи пак.sharpradi написа:аз обичам палачинки.strajaro написа:не ама ме кара мед да носяblondi_74 написа:Аз, дето съм най-невиннаstrajaro написа:ама ти ме тормозишblondi_74 написа:нали попаров те пазиstrajaro написа:то мене и сега ме е страх

FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
blondi_74
ето...като казвам че стражаря само поразии правиsharpradi написа:аз обичам палачинки.strajaro написа:не ама ме кара мед да носяblondi_74 написа:Аз, дето съм най-невинна
Коментар
-
blondi_74 -
Ще го накараме на сила,а ти виж за темата за записване на Копринка.Ако искаш се запиши.Тва се отнася за всички.Темата е по-надоло,тъй като не е важна.blondi_74 написа:попаров, ако стражаря донесе мед....може да си помисля
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар