благодарим за снимките
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Няма пари!Това е благотворителна органозация.Криза е все пак.strajaro написа:искам париDragonHeart написа:и така -понеделник в 9часа среща на пицарията до 1-во за по кафе и избиране на петко за организатор на рег. среща

FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Пари няма, криза е наистина. Избери си каква да е пиенето, което да те черпя аз лично за организирането на срещата: Уиски, водка или домашна ракия. Всичко е по 1л и не какво да е.strajaro написа:искам париDragonHeart написа:и така -понеделник в 9часа среща на пицарията до 1-во за по кафе и избиране на петко за организатор на рег. среща
Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Да отговоря Аз ако може-И трите дядо попе и трите!!! :Dz_sutrov написа:Пари няма, криза е наистина. Избери си каква да е пиенето, което да те черпя аз лично за организирането на срещата: Уиски, водка или домашна ракия. Всичко е по 1л и не какво да е.strajaro написа:искам париDragonHeart написа:и така -понеделник в 9часа среща на пицарията до 1-во за по кафе и избиране на петко за организатор на рег. среща
FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Няма ли да идваш скоро към Стара Загора да се видим или да организирам да идваме вече към Бургас.Че от кога се каним да Ви гостуваме ама все не можем да се наканим.z_sutrov написа:хахаххахаха. Знам аз ,че ти нищо не вращаш. Всичко потъва. За тебе 3-те ама ти неискаш да се хващаш да организираш.FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар