blondi_74 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа
Collapse
Заключена тема
X
X
-
blondi_74 -
Късно видях,че ще се събирате.Като съм на работа нямам достъп до нет винаги. Някой,по желание,да дрънне един телефон.За 40-50 минути съм при вас.Sandra написа:ех че хубаво кафенце, ама липсваха пловдивчани, ама комарите ни караха да си мислим че сме на гребната
Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
нямаме пари за жисиемиRed Storm написа:Късно видях,че ще се събирате.Като съм на работа нямам достъп до нет винаги. Някой,по желание,да дрънне един телефон.За 40-50 минути съм при вас.Sandra написа:ех че хубаво кафенце, ама липсваха пловдивчани, ама комарите ни караха да си мислим че сме на гребната
F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
криза бацеemzo написа:нямаме пари за жисиемиRed Storm написа:Късно видях,че ще се събирате.Като съм на работа нямам достъп до нет винаги. Някой,по желание,да дрънне един телефон.За 40-50 минути съм при вас.Sandra написа:ех че хубаво кафенце, ама липсваха пловдивчани, ама комарите ни караха да си мислим че сме на гребната

Коментар
-
blondi_74
аз ще ти дръннаRed Storm написа:Късно видях,че ще се събирате.Като съм на работа нямам достъп до нет винаги. Някой,по желание,да дрънне един телефон.За 40-50 минути съм при вас.Sandra написа:ех че хубаво кафенце, ама липсваха пловдивчани, ама комарите ни караха да си мислим че сме на гребната
Коментар
-
колега даи един глобулски номер и при подобни събития ще ти звънкамemzo написа:нямаме пари за жисиемиRed Storm написа:Късно видях,че ще се събирате.Като съм на работа нямам достъп до нет винаги. Някой,по желание,да дрънне един телефон.За 40-50 минути съм при вас.Sandra написа:ех че хубаво кафенце, ама липсваха пловдивчани, ама комарите ни караха да си мислим че сме на гребната

така и така в тея дъждове нямам каво да правя
та вися в форума само
Коментар
-
blondi_74
Реклама
Collapse

Коментар