Нищо не убягва от "орловият поглед на слепият сокол"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Здравейте.Все пак да попитам за 19 и 20 кой месец и каде ще се проведе срещата.Нов съм в този форум защото до скоро имах жигули, а от една седмица имам брава.Много ми се иска да се запозная с някой друг колега/жка/ от форума.Благодаря предварително.първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Всяка неделя на Техномаркет,а тези дати са за юни замислени,честита придобивка колега да си я караш безаварийноsharpradi написа:Здравейте.Все пак да попитам за 19 и 20 кой месец и каде ще се проведе срещата.Нов съм в този форум защото до скоро имах жигули, а от една седмица имам брава.Много ми се иска да се запозная с някой друг колега/жка/ от форума.Благодаря предварително.
Honda CBR 900 RR
Suzuki GSF 400 Bandit
1.9 TD 100
Коментар
-
blondi_74
Здравей колега, ако искаш да се запознаеш с наши представители ела в 17.00 часа в неделя на трафика в кв.Железник, по принцип ако няма изменения,( които допълнително уточняваме в тази тема) се събираме на паркинга, колкото до срещата, върни темата няколко страници назад и ще прочетеш подробности , по принцип става дума за 19 и 20 юни на язовира в Копринкаsharpradi написа:Здравейте.Все пак да попитам за 19 и 20 кой месец и каде ще се проведе срещата.Нов съм в този форум защото до скоро имах жигули, а от една седмица имам брава.Много ми се иска да се запозная с някой друг колега/жка/ от форума.Благодаря предварително.
Коментар
-
blondi_74
Васко , хубаво си ми направил снимка, но трябваше да снимаш и как се измъкнах от там, така ме бяха свили, че минах на една боя разстояние от едно бмв,още изтръпвам като си спомня
Коментар
-
blondi_74
фиата ми вече е тунингован от тази странаshterbaka написа:мани BMW-то можеше да одраскаш Fiatablondi_74 написа:Васко , хубаво си ми направил снимка, но трябваше да снимаш и как се измъкнах от там, така ме бяха свили, че минах на една боя разстояние от едно бмв,още изтръпвам като си спомня

, ама две дами ме наблюдаваха много внимателно и един мъж ми даваше съвети на висок тон, не можах да отнеса огледалото му, ама току виж съм го бутнала и са ме набили
Коментар
-
Здравей колега...sharpradi написа:Здравейте.Все пак да попитам за 19 и 20 кой месец и каде ще се проведе срещата.Нов съм в този форум защото до скоро имах жигули, а от една седмица имам брава.Много ми се иска да се запозная с някой друг колега/жка/ от форума.Благодаря предварително.Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
Важното е че си се справила безаварийно и си се измъкнала по малко-по трудният начинblondi_74 написа:фиата ми вече е тунингован от тази странаshterbaka написа:мани BMW-то можеше да одраскаш Fiatablondi_74 написа:Васко , хубаво си ми направил снимка, но трябваше да снимаш и как се измъкнах от там, така ме бяха свили, че минах на една боя разстояние от едно бмв,още изтръпвам като си спомня

, ама две дами ме наблюдаваха много внимателно и един мъж ми даваше съвети на висок тон, не можах да отнеса огледалото му, ама току виж съм го бутнала и са ме набили 
Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
blondi_74 -
Мерси.shterbaka написа:Всяка неделя на Техномаркет,а тези дати са за юни замислени,честита придобивка колега да си я караш безаварийноsharpradi написа:Здравейте.Все пак да попитам за 19 и 20 кой месец и каде ще се проведе срещата.Нов съм в този форум защото до скоро имах жигули, а от една седмица имам брава.Много ми се иска да се запозная с някой друг колега/жка/ от форума.Благодаря предварително.
първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Здравей и от Казанлък!!!Колега къде печаташ ако не е таина и какво?sharpradi написа:Мерси.shterbaka написа:Всяка неделя на Техномаркет,а тези дати са за юни замислени,честита придобивка колега да си я караш безаварийноsharpradi написа:Здравейте.Все пак да попитам за 19 и 20 кой месец и каде ще се проведе срещата.Нов съм в този форум защото до скоро имах жигули, а от една седмица имам брава.Много ми се иска да се запозная с някой друг колега/жка/ от форума.Благодаря предварително.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар