Ми като гледам,май ще имаме повод да отидеме на банкетче в Бургас за сведение тяхната тема.Ако има желаещи за такова начинание да пишат тук. :D
:D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коледна среща за колегите Заралии,а защо не и с гости?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ми май май бая желаещи гледам кво да ги правим,а?Все ще се накани някой от всичките майстори.Ние сме по силовите операции,нали?Те сменили 2 дюзи и най-добрите.Mechanic power engine grup.Me and you. :Dstrajaro написа:те са убиха да пишат незнам къде ще ги настанявамеpopara801 написа:Ми като гледам,май ще имаме повод да отидеме на банкетче в Бургас за сведение тяхната тема.Ако има желаещи за такова начинание да пишат тук. :D
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
утре е последния срок за хижатаpopara801 написа:Ми май май бая желаещи гледам кво да ги правим,а?Все ще се накани някой от всичките майстори.Ние сме по силовите операции,нали?Те сменили 2 дюзи и най-добрите.Mechanic power engine grup.Me and you. :Dstrajaro написа:те са убиха да пишат незнам къде ще ги настанявамеpopara801 написа:Ми като гледам,май ще имаме повод да отидеме на банкетче в Бургас за сведение тяхната тема.Ако има желаещи за такова начинание да пишат тук. :D
Коментар
-
ми кво правим тогава?Май ще си останем с каненето.И накрая пак само 5 човека от Стара Загора.Явно това е присъщо на нашия народ от към приказки да сме номер1,а на практика нищо.Всеки си заслужава явно съдбичката.Поздрави на всички и нищо лично.Просто констатация.
FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Ами ще решим кога да отидем и пишем а после който иска да дойде ще дойде,ако не тяхна работа.strajaro написа:там ще да е торнадото още е свободноpopara801 написа:Ами като гледам мястото е вкъщи на саме пред телевизора или компа.strajaro написа:трябва да търсим друго място мислете
FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Аз помня едно Генерала там. Същото ли е или някое друго. Дай малко по-добър ориентир. Аз тези дни 26-29.12 ще съм в района така , че ако имате някаква идея за по-различно събиране от обичайното ще гледам да се видим. Не че иначе пак няма да дойда на Техномаркет в неделята.strajaro написа:до руския пазарz_sutrov написа:Къде беше това Торнадо??????Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар