strajaro написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коледна среща за колегите Заралии,а защо не и с гости?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
минаваме на план bpopara801 написа:Ами като гледам,май само двамата ще сме.Да си го направим където ни е удобно,а?А който иска е добре дошъл.Предлагам да е на 18-ти декември в 19:00 часа.Ако някой има нещо да не е съгласен,да предлага. :Dstrajaro написа:има и други заведения зависи колко човека ще смеpopara801 написа:Естествено,че е в града.На Казански е.По-точно на Торнадо-то.Има добри цени и е добро за такива мероприятия.И така ще се съберем ли на коледно банкетче около10-ти декември?Ще си направим списък,но първо да го обсъдим на някоя среща. :Dvaskoni_1980 написа:ако е вграда и и мен ме бройте естествено зависи кога стига да не сме на раб
Коментар
-
Че той банкета за нас бе нали ние ще пием няма да черпим колите.Аз моята може да я почерпя една метанова уредбичка,само да дадат парите. :Dstrajaro написа:банкета няма да е за фиата за насpopara801 написа:ми не знам кво става
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
да де за на е ама без фиатаджии ще мине а колкото до уредбата не е лошо неделя може да ти я монтирам имам всичкоpopara801 написа:Че той банкета за нас бе нали ние ще пием няма да черпим колите.Аз моята може да я почерпя една метанова уредбичка,само да дадат парите. :Dstrajaro написа:банкета няма да е за фиата за насpopara801 написа:ми не знам кво става
Коментар
-
Че от къде бе?Аре като се видим ще говорим.Утре ще ходя да помагам на майка ми и после ще се чуем. :Dstrajaro написа:да де за на е ама без фиатаджии ще мине а колкото до уредбата не е лошо неделя може да ти я монтирам имам всичкоpopara801 написа:Че той банкета за нас бе нали ние ще пием няма да черпим колите.Аз моята може да я почерпя една метанова уредбичка,само да дадат парите. :Dstrajaro написа:банкета няма да е за фиата за насpopara801 написа:ми не знам кво става
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
мисля 18 19 можеби 20 декември в петък съм там да правя резервацииpopara801 написа:съгласен давайте предложения за дата на 5 декември ще обявим датата ако не е решена.поздрави. :Dstrajaro написа:имам предложение за хижа дълбоки с преспиване8 лева нощувката има и банкетна зала доста голяма
Коментар
-
ХаХ... Само двамата ли ще празнувате.... няма ли да има други колеги пакмо се наканих да идвам.... и как наистина седи въпроса със спането и мястото изобщо?FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар