[quote="V.Vencislavov"]Имам чувството и като гледам така визуално,че този списък постоянно се променя. Той май е като счупен телефон,от човек на човек и се губи някъде из трасето
Ами колеги,дайте да направим един краен списък.....[/quoteКакъвто и списък да направим той ще се промени.Така че смело напред и към Сливен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща за Бургас,Ст.Загора,,Сливен и Ямбол 22.11.2009
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не, не, никой не е виновен за нищо. Просто така се разбрахме от самото начало, да дойдем с минивана! Пък и като си разделим горивото, ще остане лев заpopara801 написа:ОК,ОК ти не си виновен.Виновните са тия,които ще возиш.Толкова ли нямате по 15 лв.за гориво?Вие си знаете.Важно е присъствието все пак. :Dla squadra azzurra написа:Стикер ще си лепна специално за събитиетоpopara801 написа:Ами ако искаш да ти сменим емблемата на колата само кажи....la squadra azzurra написа:Споко, бре! Под секрет само - Киата почти я напълнихме, ама колегите да си кажат

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Ами нали е италианка?Ние също ги харесваме,но нямаме толкова кинти за тях.Все пак са по-висок клас.Ама тва не сте го чули.strajaro написа:е как няма да идваItalian написа:колеги един приятел има ланчиа (хубавка е НРЕ) и ме попита дали може да присаства ?
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
[quote="popara801"]Ами нали е италианка?Ние също ги харесваме,но нямаме толкова кинти за тях.Все пак са по-висок клас.Ама тва не сте го чули.strajaro написа:е как няма да идваItalian написа:колеги един приятел има ланчиа (хубавка е НРЕ) и ме попита дали може да присаства ?
[/quo добре ще му кажа ама колега не сам сагласен че са по убави от наще возила щот сичко трагва от ФИАТ
Fiat Tipo 1.6
Коментар
-
[quote="Italian"]така еpopara801 написа:Ами нали е италианка?Ние също ги харесваме,но нямаме толкова кинти за тях.Все пак са по-висок клас.Ама тва не сте го чули.strajaro написа:е как няма да идваItalian написа:колеги един приятел има ланчиа (хубавка е НРЕ) и ме попита дали може да присаства ?
[/quo добре ще му кажа ама колега не сам сагласен че са по убави от наще возила щот сичко трагва от ФИАТ

Коментар
-
[quote="strajaro"]Да бе да ФИАТ завинаги все пак е шапката на всички останали. :DItalian написа:така еpopara801 написа:Ами нали е италианка?Ние също ги харесваме,но нямаме толкова кинти за тях.Все пак са по-висок клас.Ама тва не сте го чули.strajaro написа:е как няма да идваItalian написа:колеги един приятел има ланчиа (хубавка е НРЕ) и ме попита дали може да присаства ?
FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Аватар му се вика.strajaro написа:аз нз точно от профила беше нещо амаItalian написа:а е пичове извинявам се че ще отклоня малко темата ама как да си сложа снимка ? не знам как бе Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_43Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
В профил влизаш, оттам най-долу/почти/ пише, качи аватар от своя компютър във форума, или нещо подобно. Натискаш брауз бутон, и почваш да си ровиш в твоя компютър за снимката. Трябва май да отговаря на опр. параметри. И това е, майItalian написа:да точно така аватара? как да си сложа?
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Значи снимката ти трябва да е не по-голяма от 24кб.Ама то си го пише там.Успех.la squadra azzurra написа:В профил влизаш, оттам най-долу/почти/ пише, качи аватар от своя компютър във форума, или нещо подобно. Натискаш брауз бутон, и почваш да си ровиш в твоя компютър за снимката. Трябва май да отговаря на опр. параметри. И това е, майItalian написа:да точно така аватара? как да си сложа?
FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Цъкаш върху снимката с десния бутон на мишока, и където пише EDIT натискаш, после image в горната лента и оттам stretch/skew и намаляш границитеItalian написа:а е колеги мерси мн ама да му........ как да си направя ЦАКАНОТО 24 кб
някой може ли да помогне?Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар