Колеги до 15ти неостана много. Кой ще ходи на Калояново? Аз съм на работа и на изпит в университета но ще се постарая поне след 10 да съм там
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
нема кои да почерпи бре,ти ко очакваш....sasho_izgrev написа:много мълчаливи колеги сме се събрали
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Преди заплата е малко криза... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 А това, че 15-ти ще се работи хич не е добреRacer GT написа:нема кои да почерпи бре,ти ко очакваш....sasho_izgrev написа:много мълчаливи колеги сме се събрали
Снимки от неделя няма ли
Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
за кво да ти бе?Да не си ограждаш двора с заровени гуми в земятаmisira80 написа:мда. колеги на някои да му се намират 15 гуми за изхвърляне.може и да не са кои знаи кво
....имам една вкъщи 13-ка от на майка ми реното
Кажи кво става с моята приставка?Ще сме тунинг или няма да сме тунинг?
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
да уеее ша си праи детска градина у тех си....Tqnkata написа:за кво да ти бе?Да не си ограждаш двора с заровени гуми в земятаmisira80 написа:мда. колеги на някои да му се намират 15 гуми за изхвърляне.може и да не са кои знаи кво
Фиат Браво Клуб Пловдив сме бая тунинг,неможе инак...
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Фиат Браво АБАРТ Клуб Пловдив повече ще подхождаRacer GT написа:да уеее ша си праи детска градина у тех си....Tqnkata написа:за кво да ти бе?Да не си ограждаш двора с заровени гуми в земятаmisira80 написа:мда. колеги на някои да му се намират 15 гуми за изхвърляне.може и да не са кои знаи кво

Коментар
-
той е само един бе...абартовия имам предвид......дъ уан енд оунлиsasho_izgrev написа:Фиат Браво АБАРТ Клуб Пловдив повече ще подхождаRacer GT написа:да уеее ша си праи детска градина у тех си....Tqnkata написа:за кво да ти бе?Да не си ограждаш двора с заровени гуми в земятаmisira80 написа:мда. колеги на някои да му се намират 15 гуми за изхвърляне.може и да не са кои знаи кво

FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
не бре взех джанти те ама нема кинти за гуми сега.а за представката работим по въпроса.че аз почнах и моита с тунингаTqnkata написа:за кво да ти бе?Да не си ограждаш двора с заровени гуми в земятаmisira80 написа:мда. колеги на някои да му се намират 15 гуми за изхвърляне.може и да не са кои знаи кво
Кажи кво става с моята приставка?Ще сме тунинг или няма да сме тунинг?fiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече
Коментар
-
Щеше да свиркаш нещо...misira80 написа:не бре взех джанти те ама нема кинти за гуми сега.а за представката работим по въпроса.че аз почнах и моита с тунингаTqnkata написа:за кво да ти бе?Да не си ограждаш двора с заровени гуми в земятаmisira80 написа:мда. колеги на някои да му се намират 15 гуми за изхвърляне.може и да не са кои знаи кво
Коментар
-
ай че до 25-ти не останаmisira80 написа:не бре взех джанти те ама нема кинти за гуми сега.а за представката работим по въпроса.че аз почнах и моита с тунингаTqnkata написа:за кво да ти бе?Да не си ограждаш двора с заровени гуми в земятаmisira80 написа:мда. колеги на някои да му се намират 15 гуми за изхвърляне.може и да не са кои знаи кво
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
добре свириш ама не на место.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05misira80 написа:
Шегувам се,ако искаш нещо за хондата ще напраиме...евтиниика нали сме в криза...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар