Tqnkata написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
то е така, ама повече ми се иска 185 да сложа, ама може и те да са щото съм си намерил едни Yokohama а те нямат размер 175, или TOYO те има 175, не знам ще помисля ден, два и ще видим. НЯКОЙ ОТ ВАС ДА ПРОДАВА ЛЯТИ ДЖАНТИ 14" ИЛИ ДА ЗНАЕ КОЙ ПРОДАВА??????sUkI написа:Като те притеснява това,слагаш по-теснитеMitaka_87 написа:да бе знам, че ще е по стабилно,но мен ме интересува да не са му мн тежки, да не стане мн тромавоsUkI написа:Взимай по-широка за по-голяма стабилност

Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!
Коментар
-
там имали такова нещо бре,мислех че само къпини.... :DTqnkata написа:за шишаркиsasho_izgrev написа:или на луната :ДTqnkata написа:мислех,че ще кажеш на пистата... :PsUkI написа:На пътяTqnkata написа:за стабилност на кое бе човек?!sUkI написа:Взимай по-широка за по-голяма стабилност

Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Ванчоооо тва турбо надували бе?или след 7К оборота...Tqnkata написа:хахаххаха Ванчо кажи за турбо нещо дочух?
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
баси....и пак неможеш да точковаш бакшишите...sUkI написа:Нитро имам не турбоRacer GT написа:Ванчоооо тва турбо надували бе?или след 7К оборота...Tqnkata написа:хахаххаха Ванчо кажи за турбо нещо дочух?

Коментар
Реклама
Collapse

Коментар