sasho_izgrev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
бързи бързи колко да са бързи...?sUkI написа:Карат им се бързи количкиsasho_izgrev написа:какво го нападнахте човекаRacer GT написа:кво говориш душевен оргазъм е получил...Tqnkata написа:гордееш ли се като гледаш? :PsUkI написа:20v VIS двигател

Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Момци ако на някой му трябват гуми да се обажда Зимниhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=632754#632754
Коментар
-
Много бързи!Racer GT написа:бързи бързи колко да са бързи...?sUkI написа:Карат им се бързи количкиsasho_izgrev написа:какво го нападнахте човекаRacer GT написа:кво говориш душевен оргазъм е получил...Tqnkata написа:гордееш ли се като гледаш? :PsUkI написа:20v VIS двигател

Got nos?
Коментар
-
еее нали си имаме Нийд Фор Спийд на компУтЯра и си плякаме бързи колиsUkI написа:Карат им се бързи количкиsasho_izgrev написа:какво го нападнахте човекаRacer GT написа:кво говориш душевен оргазъм е получил...Tqnkata написа:гордееш ли се като гледаш? :PsUkI написа:20v VIS двигател

FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
плякаМе си ...Tqnkata написа:еее нали си имаме Нийд Фор Спийд на компУтЯра и си плякаме бързи колиsUkI написа:Карат им се бързи количкиsasho_izgrev написа:какво го нападнахте човекаRacer GT написа:кво говориш душевен оргазъм е получил...Tqnkata написа:гордееш ли се като гледаш? :PsUkI написа:20v VIS двигател

Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Еееее аиде с здраве да си ги търкаляш....PB 5976 BC написа:Айде и аз да се похваля с новите ми джантички
И Безавариинооооо!Саше уж внимаваме....
Коментар
Реклама
Collapse

Да се надяваме до края на Март да съм готов.

Коментар