скоро и аз пак ще съм на линия
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Само батко да доиде....sugarev написа:чакам снимковия материал
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
само 7 снимки ли направи?Airfan написа:Батко жаден ходи...Снимки от срещата на 7 февруари 2010FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
толко...Tqnkata написа:само 7 снимки ли направи?Airfan написа:Батко жаден ходи...Снимки от срещата на 7 февруари 2010
батко гладен и жаден ходи...
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
той пък не го ли е срам от нас ли пари иска да прави и на аванта да взима...Racer GT написа:толко...Tqnkata написа:само 7 снимки ли направи?Airfan написа:Батко жаден ходи...Снимки от срещата на 7 февруари 2010
батко гладен и жаден ходи...
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Толкоз батка, валеше сняг, а техниката не ми е от най-евтините, пък и заплатата ми не е от най-високите и ми стана студено. Другия път повече и с по-чисти коли.Клипове има, но по-късно. Сега нямам време да ги качвам.Tqnkata написа:само 7 снимки ли направи?Airfan написа:Батко жаден ходи...Снимки от срещата на 7 февруари 2010
Коментар
Реклама
Collapse

(Не че днеска бяхме малко)
Коментар