fanatiliano написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
И аз много пъти съм мислил да пусна едно такова предложение но знам, че няма да се вземе на сериозно.Ако има еносиазци за такава среща нека другата неделя да се пробваме да се съберем някаде?????Tqnkata написа:тва от кога съм го казал и винаги никой не се замисля на сериозноfanatiliano написа:Колеги защо зимните збирки не помислим да ги правим някаде на някоя бензиностанция на топло ?Да измислим нещо за топъл вариянт
Коментар
-
Ако се съберете някъде на топло и аз ще си помисля да доида....kostadinov.n написа:И аз много пъти съм мислил да пусна едно такова предложение но знам, че няма да се вземе на сериозно.Ако има еносиазци за такава среща нека другата неделя да се пробваме да се съберем някаде?????Tqnkata написа:тва от кога съм го казал и винаги никой не се замисля на сериозноfanatiliano написа:Колеги защо зимните збирки не помислим да ги правим някаде на някоя бензиностанция на топло ?Да измислим нещо за топъл вариянт
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Аааааа е те тва е приказка сега....didoterziev написа:Ако е на някоя бензиностанция или кафене ме пишете и мене, даже за по интересно може да се събираме на старото място и от там, заедно да ходим в кафето.
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Колега при полужение, че вече се събираме най-много 9-10 коли мисля, че бензиностанцията не е лошо решение. Шел-а на прелеза на Пещерско шосе мисля, че е подходяща бензиностанция защоти има доста места за паркиране (но нямам спомени има ли кафе вътре?), също и метан станцията срещу Ескалибур не е лошо място.Airfan написа:Според мен в бензиностанция е несериозно малко, по-добре е в някое заведение, но не твърде посещавано, за да има винаги достатъчно места.
Коментар
-
На Шел-а до прелеза има кафене, а на метанстанцията срещу екскалибур аз не мога да идвам, тъй като съм работил за собственика й (още когато беше автосалон) преди доста години и не се разделихме с добро тогава.kostadinov.n написа:Колега при полужение, че вече се събираме най-много 9-10 коли мисля, че бензиностанцията не е лошо решение. Шел-а на прелеза на Пещерско шосе мисля, че е подходяща бензиностанция защоти има доста места за паркиране (но нямам спомени има ли кафе вътре?), също и метан станцията срещу Ескалибур не е лошо място.Airfan написа:Според мен в бензиностанция е несериозно малко, по-добре е в някое заведение, но не твърде посещавано, за да има винаги достатъчно места.
Коментар
-
А може би точно затова колите са само 9-10 или казано в прав текст , когато почнем да се събираме пред стадиона и от там да ходим някъде интереса към срещите ще се увеличи и те самите ще станат по интересни и тогава ще трябва и повече парко места IdeaЗатова аз предпочитам да е кафене. А като е среща на Италианки май най-подходящото кафене в неделя е - ЗИНЗИБАР,защото е до Динекспрес. Winkkostadinov.n написа:Колега при полужение, че вече се събираме най-много 9-10 коли мисля, че бензиностанцията не е лошо решение. Шел-а на прелеза на Пещерско шосе мисля, че е подходяща бензиностанция защоти има доста места за паркиране (но нямам спомени има ли кафе вътре?), също и метан станцията срещу Ескалибур не е лошо място.Airfan написа:Според мен в бензиностанция е несериозно малко, по-добре е в някое заведение, но не твърде посещавано, за да има винаги достатъчно места.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар