darkcat2005 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да ти кажа честно прав си и не си прав.Просто истината е,че всяка кола (тоест всеки двигател) сам по себе си предпочита различно гориво.Сега ти казваш за ОМВ,че много върви и нормално гори...при мен не върви толкова,но за нормалния разход съм съгласен,обаче при бензиностанции Шел мнението ми е коренно различно от твоето защото точно с Шелската газ най много се изтрелва при мен,но пък и най-бурзо я изгаря,а Еко газ направо забива носа на долу и мирише кофти от изгорелите газове.Истината е , че ти сам трябва да си намериш най - добрата газ за теб и само от там да си слагаш тва еFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
-
морскииии,морски........Tqnkata написа:пак са стачкували нещо...dobrujanetza написа:Здравейте, колеги. Вчера на Гребната бяха Жоро( Airfan), група Алфисти и таксита Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 . Да не би таксиджиите да са си сменили пиацата?
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Морски морски ама си чакам доставкатаRacer GT написа:морскииии,морски........Tqnkata написа:пак са стачкували нещо...dobrujanetza написа:Здравейте, колеги. Вчера на Гребната бяха Жоро( Airfan), група Алфисти и таксита Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 . Да не би таксиджиите да са си сменили пиацата?
хайде да пристигат и да си измия колата на Браво да заприлича!!!
with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
носиш ли ми мидички и ръпанчета?Racer GT написа:морскииии,морски........Tqnkata написа:пак са стачкували нещо...dobrujanetza написа:Здравейте, колеги. Вчера на Гребната бяха Жоро( Airfan), група Алфисти и таксита Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 . Да не би таксиджиите да са си сменили пиацата?
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Още несъм видял ама ще ти кажа ако мерна нещуsUkI написа:Абе колеги,разправят ,че в града имало ниско хгт с златни джанти и ЧЕРЕН КОЖЕН САЛОН ???Някой да го е виждал?
with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
дамммммм,по принцип го кара един малък колега...sUkI написа:Абе колеги,разправят ,че в града имало ниско хгт с златни джанти и ЧЕРЕН КОЖЕН САЛОН ???Някой да го е виждал?
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
с А се пише колега с А....Tqnkata написа:носиш ли ми мидички и рАпанчета?Racer GT написа:морскииии,морски........Tqnkata написа:пак са стачкували нещо...dobrujanetza написа:Здравейте, колеги. Вчера на Гребната бяха Жоро( Airfan), група Алфисти и таксита Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 . Да не би таксиджиите да са си сменили пиацата?
Коментар
-
само 6-ци си имал по Български в училище ми се струваколеги живот и здраве скоро ще съм с КупенцеRacer GT написа:с А се пише колега с А....Tqnkata написа:носиш ли ми мидички и рАпанчета?Racer GT написа:морскииии,морски........Tqnkata написа:пак са стачкували нещо...dobrujanetza написа:Здравейте, колеги. Вчера на Гребната бяха Жоро( Airfan), група Алфисти и таксита Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 . Да не би таксиджиите да са си сменили пиацата?
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
мба...6-ци през крив макарон....Tqnkata написа:само 6-ци си имал по Български в училище ми се струваколеги живот и здраве скоро ще съм с Купенце
даи боже,таман се чудим кои да почерпи с блага ракия...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар