варна морето сините вълни ..................................
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
да и аз така знам за тва реших да питам да не е подранила коледата при теб , че груба сметка са си 500лв тия дюзиAirfan написа:180 кинта за 4 броя - прИмоцийка. Иначе на Бош са по 120 кинта единия.Tqnkata написа:качи пара бройката?Airfan написа:4 нови разпръсквача под капака и дизелчето мърка като котенце. Ох котИнцееееее!
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
А това е само разпръсквач - дюзата е 1000 лв цялата, а тук там са по 400-500, но аз не съм виждал, за сега. То дефакто няма почти какво друго да й се развали освен разпръсквача и една сачмичка, която струва 60 ст.Tqnkata написа:да и аз така знам за тва реших да питам да не е подранила коледата при теб , че груба сметка са си 500лв тия дюзиAirfan написа:180 кинта за 4 броя - прИмоцийка. Иначе на Бош са по 120 кинта единия.Tqnkata написа:качи пара бройката?Airfan написа:4 нови разпръсквача под капака и дизелчето мърка като котенце. Ох котИнцееееее!
Коментар
-
тва е да караш дизел...Airfan написа:А това е само разпръсквач - дюзата е 1000 лв цялата, а тук там са по 400-500, но аз не съм виждал, за сега. То дефакто няма почти какво друго да й се развали освен разпръсквача и една сачмичка, която струва 60 ст.Tqnkata написа:да и аз така знам за тва реших да питам да не е подранила коледата при теб , че груба сметка са си 500лв тия дюзиAirfan написа:180 кинта за 4 броя - прИмоцийка. Иначе на Бош са по 120 кинта единия.Tqnkata написа:качи пара бройката?Airfan написа:4 нови разпръсквача под капака и дизелчето мърка като котенце. Ох котИнцееееее!
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Няма такъв кеф като те натисне седалката по гърбинката, истина е!Tqnkata написа:тва е да караш дизел...Airfan написа:А това е само разпръсквач - дюзата е 1000 лв цялата, а тук там са по 400-500, но аз не съм виждал, за сега. То дефакто няма почти какво друго да й се развали освен разпръсквача и една сачмичка, която струва 60 ст.Tqnkata написа:да и аз така знам за тва реших да питам да не е подранила коледата при теб , че груба сметка са си 500лв тия дюзиAirfan написа:180 кинта за 4 броя - прИмоцийка. Иначе на Бош са по 120 кинта единия.Tqnkata написа:качи пара бройката?Airfan написа:4 нови разпръсквача под капака и дизелчето мърка като котенце. Ох котИнцееееее!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар