theCOPS написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
са сетиш...не е ли италианско не думайmisira80 написа:еи много бегачки бе . кви са тея кубатури .километри.аз си мислих че моита варвяла
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
ей мен ако ми даде такъв разход банкет на средата на полигона ще направя в неделя....опъваме палатките и колим 2 прасетаdarkcat2005 написа:Мани мани то не е за хвалене мислех че разхода ще падне ама то с тея високи скорости ми обади 8.5/100 газ. 435км със 37 литра газ...
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Тянка искаше ми се да смъкне нещо към 7 или 7,5 ама на магистралата непадах под 4000rpm то увлича...Tqnkata написа:ей мен ако ми даде такъв разход банкет на средата на полигона ще направя в неделя....опъваме палатките и колим 2 прасетаdarkcat2005 написа:Мани мани то не е за хвалене мислех че разхода ще падне ама то с тея високи скорости ми обади 8.5/100 газ. 435км със 37 литра газ...
with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
ти си бил голем търговец бре....darkcat2005 написа:Eх ако се бе обадил преди 2 месеца... Имам вечеmisira80 написа:на ниякои не му ли трябват лети джанти от ланчия евтиника
15"ки търсиш ли си?
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
голем състезател е под 4000 оборота не пада аз мойта ако е карам така и ще й излезнат сигментите през ауспухаRacer GT написа:ти си бил голем търговец бре....darkcat2005 написа:Eх ако се бе обадил преди 2 месеца... Имам вечеmisira80 написа:на ниякои не му ли трябват лети джанти от ланчия евтиника
15"ки търсиш ли си?
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Недей така знаем те как караш и как бърн-аут правишTqnkata написа:голем състезател е под 4000 оборота не пада аз мойта ако е карам така и ще й излезнат сигментите през ауспухаRacer GT написа:ти си бил голем търговец бре....darkcat2005 написа:Eх ако се бе обадил преди 2 месеца... Имам вечеmisira80 написа:на ниякои не му ли трябват лети джанти от ланчия евтиника
15"ки търсиш ли си?
и като си говоря сериозно си е сериозно 120-125км/ч си е 4000рпм, така карам така по магистралата... Съби аз за теб го правя, иначе за търговец неставам много...
with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар