misira80 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
KOMBITUU написа:А форума............................................ ......... за "колегата" jtd скоро ще разбъркам 50гр "червена боя" , че нещо капака му бил за боядисване -той си пада по.....червеното!!!!!!!!FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:KOMBITUU написа:А форума............................................ ......... за "колегата" jtd скоро ще разбъркам 50гр "червена боя" , че нещо капака му бил за боядисване -той си пада по.....червеното!!!!!!!!Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
а здравейте бе пичове и аз да ви се похваля на чужд гръб преди няколко дена бащами си купи една ланча делта 2 ( още 1 итал. представител в семейството) и до колкото разбирам те сащо се събират с вас .та май мойе да дойда в неделя (самоче не с фиатчето ) та да вия покажа и и да искажите мнения
Коментар
-
theCOPS написа:а здравейте бе пичове и аз да ви се похваля на чужд гръб преди няколко дена бащами си купи една ланча делта 2 ( още 1 итал. представител в семейството) и до колкото разбирам те сащо се събират с вас .та май мойе да дойда в неделя (самоче не с фиатчето ) та да вия покажа и и да искажите мненияFiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
dobrujanetza написа:theCOPS написа:а здравейте бе пичове и аз да ви се похваля на чужд гръб преди няколко дена бащами си купи една ланча делта 2 ( още 1 итал. представител в семейството) и до колкото разбирам те сащо се събират с вас .та май мойе да дойда в неделя (самоче не с фиатчето ) та да вия покажа и и да искажите мнения
Коментар
-
theCOPS написа:dobrujanetza написа:theCOPS написа:а здравейте бе пичове и аз да ви се похваля на чужд гръб преди няколко дена бащами си купи една ланча делта 2 ( още 1 итал. представител в семейството) и до колкото разбирам те сащо се събират с вас .та май мойе да дойда в неделя (самоче не с фиатчето ) та да вия покажа и и да искажите мнения
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар