Geraka написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде на среща в Студентски Град!
Collapse
X
-
Ма ти не идваш и не знаеш...То сяка седмица има гонки...kiler_4o написа:бе и аз май се напъхах между шамарите, ама... :DВажното е Fun да става
Както е тръгнало защо не си направим някоя от срещите нещо като гонки направо? Все ще има навити, сигурен съм, все пак срещите са в студ. град, тук са най-вече студенти, а повечето студенти са навити за гонки :D
Коментар
-
Еми дойдох 2-3 пъти, ама... Като цяло в повечето случаи забравям... Еми цяло лято ще съм тук, ако има още някого - ще има още срещиKotseto написа:Ма ти не идваш и не знаеш...То сяка седмица има гонки...kiler_4o написа:бе и аз май се напъхах между шамарите, ама... :DВажното е Fun да става
Както е тръгнало защо не си направим някоя от срещите нещо като гонки направо? Все ще има навити, сигурен съм, все пак срещите са в студ. град, тук са най-вече студенти, а повечето студенти са навити за гонки :D
Коментар
-
Резко е в твоя блок, може да го видиш Бравото... зелено, с черни джанти...kiler_4o написа:Еми дойдох 2-3 пъти, ама... Като цяло в повечето случаи забравям... Еми цяло лято ще съм тук, ако има още някого - ще има още срещиKotseto написа:Ма ти не идваш и не знаеш...То сяка седмица има гонки...kiler_4o написа:бе и аз май се напъхах между шамарите, ама... :DВажното е Fun да става
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
Аа, за това браво ли става въпросiceflame написа:Резко е в твоя блок, може да го видиш Бравото... зелено, с черни джанти...kiler_4o написа:Еми дойдох 2-3 пъти, ама... Като цяло в повечето случаи забравям... Еми цяло лято ще съм тук, ако има още някого - ще има още срещиKotseto написа:Ма ти не идваш и не знаеш...То сяка седмица има гонки...kiler_4o написа:бе и аз май се напъхах между шамарите, ама... :DВажното е Fun да става
Ако да - еми определено го знам много добре това браво
Коментар
-
ейййй намери какво да кажеш... да снимате гонките!liverpool235 написа:Айде приятно лято :D и на тебе и да си изкараш хубаво,че като се върнеш ТУ те чакаiceflame написа:Мене за сряда не ме бройте, че няма да съм в София.... Приятно лято :D и някой ако идва към Слънчев бряг да звънка
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар