mitenceto89 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде на среща в Студентски Град!
Collapse
X
-
Абе ти знаеш ли с кви гумие вееее. Континентал Премиууум контк и то не какви да е, премиум контакт 2Направо ще изрине асфалта от летищетоIchkin написа:Абе ... рендето не отричам бате, ама пунтото ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Иначе то на летището асфалта мноо мек ... няя да иска другаря ... то влажността ще е голяма ... абе не стаа ...
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
И ти не се реди там,като ви казвам че е бързо вие не вярватеstrajaro написа:аз да го пробвам може лиliverpool235 написа:Поразпитай малко и ще се откажешkiler_4o написа:Това 1.4 12V ми го дайте на мене
Ако успее да ме дръпне - свалям въздушния филтър и втори опит... 
Това 1.4 12V не се бъзика 
Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
не е срамно да падне срамно е да не пробвашliverpool235 написа:И ти не се реди там,като ви казвам че е бързо вие не вярватеstrajaro написа:аз да го пробвам може лиliverpool235 написа:Поразпитай малко и ще се откажешkiler_4o написа:Това 1.4 12V ми го дайте на мене

Коментар
-
Радоу не си мисли, че ако тебе те бие с 2-3 автовоза с останалите ше има шанс :П Тебе и с Пежото (205 1.0 50-60 коня) те отнисамliverpool235 написа:Поразпитай малко и ще се откажешkiler_4o написа:Това 1.4 12V ми го дайте на мене
P.S. А другите отворковци така ше ги накажа начело с Герака, че ше ги е срам на срещите да идват вече.
Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Ще видиме,ще видиме.bachev написа:Радоу не си мисли, че ако тебе те бие с 2-3 автовоза с останалите ше има шанс :П Тебе и с Пежото (205 1.0 50-60 коня) те отнисамliverpool235 написа:Поразпитай малко и ще се откажешkiler_4o написа:Това 1.4 12V ми го дайте на мене
P.S. А другите отворковци така ше ги накажа начело с Герака, че ше ги е срам на срещите да идват вече.
Дори и камера ще има,че да се запомни и после да ти се смееме и на записа
Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар