bachev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде на среща в Студентски Град!
Collapse
X
-
"Ибаси"...и аз ще дойда
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org
-
Даmitenceto89 написа:Антикрилото ли е новата придобивка?Вчера те видях близо до техническия и то ми се наби на очиbjlagypa написа:Не давам гаранция че ще дойда но искам поне да покажа нещо
А може и да се бъркам, че попринцип не обръщам внимание на детайлите 
Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар
-
Има сделкаKotseto написа:Сетих се ама късно... Подарявам ти го нали съм ларж.... :D Ако имаш време ми запиши 1 с рап...bjlagypa написа:Много мокра среща се получи
Коце диска ти остана в мен 
И можете да ми рагледате галериите в раздел "Гараж". Качил съм и снимки на старата кола
Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар
-
А Реното е страшна точилкаbjlagypa написа:И можете да ми рагледате галериите в раздел "Гараж". Качил съм и снимки на старата кола
Наистина кефи. Навремето имахме Рено 25. Като гледам доста идентични неща има.
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Е ама тоооо ... то таковаааliverpool235 написа:Обаче тръпна в очакване за дръпката на "Ибасии машината" с ТD100 и 1.4 12V ...Geraka написа:Трябваше да е "Ибаааааааси машината - на газbachev написа:Кай чесно къф подпис съм избарал
"
Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Носачи....ама........няма газ такоа....една чорбичка да сготвя.....Ichkin написа:Е ама тоооо ... то таковаааliverpool235 написа:Обаче тръпна в очакване за дръпката на "Ибасии машината" с ТD100 и 1.4 12V ...Geraka написа:Трябваше да е "Ибаааааааси машината - на газbachev написа:Кай чесно къф подпис съм избарал
"
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар