Искам ви на линия след 1 час
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде на среща в Студентски Град!
Collapse
X
-
я, я, къде това, че нещо не помня? :D Или може би за мен не е било рисковоmitenceto89 написа:С kiler4o снощи след срещата два пъти се разминахме малко по-"рисково". И двата пъти на един и същи завой.Първо аз излизах от завоя, а после той (направи нарушение, ей), но втория път го освирках.ПС: Избягвай го този ляв, че си е опасно
Поздрави
За мен рисково е доста над рисковото за повечето хора
едит: Пак повтарям, не ми свирете, светете ми, защото слушам силно музика и не чувам :D
Коментар
-
Левият завой от твоя блок към Фантастико.Ако не бях намалил щеше да ме "усетиш" ако не чуеш клаксона.kiler_4o написа:я, я, къде това, че нещо не помня? :D Или може би за мен не е било рисковоmitenceto89 написа:С kiler4o снощи след срещата два пъти се разминахме малко по-"рисково". И двата пъти на един и същи завой.Първо аз излизах от завоя, а после той (направи нарушение, ей), но втория път го освирках.ПС: Избягвай го този ляв, че си е опасно
Поздрави
едит: Пак повтарям, не ми свирете, светете ми, защото слушам силно музика и не чувам :D
Коментар
-
Ааа, така кажи бе, аз там редовно си ги секаmitenceto89 написа:Левият завой от твоя блок към Фантастико.Ако не бях намалил щеше да ме "усетиш" ако не чуеш клаксона.kiler_4o написа:я, я, къде това, че нещо не помня? :D Или може би за мен не е било рисковоmitenceto89 написа:С kiler4o снощи след срещата два пъти се разминахме малко по-"рисково". И двата пъти на един и същи завой.Първо аз излизах от завоя, а после той (направи нарушение, ей), но втория път го освирках.ПС: Избягвай го този ляв, че си е опасно
Поздрави
На това място не можеш иначе да излезеш... иначе поне тръгвам с газ до край, гледам да не съм чак толкова нахален
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар