Колеги, следващата среща е на 03.03 (сряда)
Аз ще закъснея 20-30 минути понеже съм на работа до 19ч., но ще дойда
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде на среща в Студентски Град!
Collapse
X
-
колеги, аз няма да мога да дойда, пък и не знам дали ще ме искате, че си продадох фиата
малко ми е тъжно, ама няма начин, трябва да се върви напред ... или назад, ще видим
ще се радвам да продължаваме да се виждаме и да си говорим, а пък и на Герака съм му обещал едни кормилни накрайници
ако не този път, на следващата среща ще дойда
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Ако ти е мерак ... обади се да те взема ... да мога по пътя да те одекамBEX---GT написа:колеги, аз няма да мога да дойда, пък и не знам дали ще ме искате, че си продадох фиата
малко ми е тъжно, ама няма начин, трябва да се върви напред ... или назад, ще видим
ще се радвам да продължаваме да се виждаме и да си говорим, а пък и на Герака съм му обещал едни кормилни накрайници
Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
ааа стига ве... нищо.. как викаш трябва да се върви напредBEX---GT написа:колеги, аз няма да мога да дойда, пък и не знам дали ще ме искате, че си продадох фиата
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
Кажи за колко?Ако не е тайна,разбира сеBEX---GT написа:колеги, аз няма да мога да дойда, пък и не знам дали ще ме искате, че си продадох фиата
Коментар
-
4300 ама с ново каско за 300 и с двата комплекта джанти...
горе-долу повече нямаше начин...иначе ме ядоса последния път като отказаха фаровете и си казах, че повече пари няма да наливам в тази кола..малко тъжно, ама ще се оправим..Ичкин, а за срещата ще пропусна, че в петък и събота съм на изпит и ще трябва да уча, да стискате палци..на следващата ще дойда пък може и с нови колела
e30 forever!
Коментар
-
То много хора имат да черпят.Бачев и той намаза, ама се ослушва нещо :P . Покрай чистенето на новите ми фарове изпрахме и неговитеmitenceto89 написа:Geraka да не забрави да дойде.1-во аз имам да го черпя,а и той има да почерпи.Много бързо ги видя тея фарове.Айде да са му честити.
Иначе верно съм бърз, а и късмет имах, че тогава си бях на Плевен и веднага към Ловеч за фаровете като ги видях. Ама то за изпускане ли си беше тая оферта :DМеждудругото имам още 5 карти за отстъпка в ЕКО, ама едната я обещах вече. Та ако някой иска да казва да ги запазвам за утре.
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Ше почерпа бе не се притеснявай. Между другото фаровете станаха уникални и с новите крушки Ice Blue къртят мифки... Светят кат ксенон направо...Geraka написа:То много хора имат да черпят.Бачев и той намаза, ама се ослушва нещо :P . Покрай чистенето на новите ми фарове изпрахме и неговитеmitenceto89 написа:Geraka да не забрави да дойде.1-во аз имам да го черпя,а и той има да почерпи.Много бързо ги видя тея фарове.Айде да са му честити.
Иначе верно съм бърз, а и късмет имах, че тогава си бях на Плевен и веднага към Ловеч за фаровете като ги видях. Ама то за изпускане ли си беше тая оферта :DМеждудругото имам още 5 карти за отстъпка в ЕКО, ама едната я обещах вече. Та ако някой иска да казва да ги запазвам за утре.
Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Тези лампи на коя фирма са? Ако са ментета - горещо ти препоръчвам да ги изхвъриш възможно най-далече. Преди 3-4 седмици монтирах ксенон на една кола, и от фаровете извадих някакви No Name лампи, които се разпадаха при докосване, сякаш бяха на 7 000 години. Балончето на едната беше (преди да се разпадне) тъмно-синьо,, плътен цвят. Собственика не вярваше очите си, а каза че са били от сккъпите - броил 25 лева за тях на ИЛИЕНЦИ !!!ред.: Ще взема да мина, исках да кажа.bachev написа:Ice Blue къртят мифки...
Коментар
-
момчета, вече съм моторизиран...при първа възможност цфвам на среща...за подсказка - 7 години назад от фиата съм
ааа, има го и в темата каква ще е следващата ви кола... хората викат фантазирали там... пък я виж
има много работа, но ще стане лъскачка...
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар