Geraka написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде на среща в Студентски Град!
Collapse
X
-
На обръщалото от 19. Пък после оставяме колите и се почваме в миленкатаmitkosoft написа:не разбрах ся директно на тая миленка ли ше се ходи (която не я знам къде е ) или пак на обръщалото
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Само дано да им е добра организацията и да ни пресрешнат преди да влезнем в Миленката, че като дръпна две бързи питиета и ставам много силен...Довечера 13.10.2010 в 19.00 среща на обръщалото на 280 и 94 и гледайте да не закаснявате, че на тоя студ едва ли на някой му е приятно да виси...Ако случайно не сме изчакали някой и за повече информация относно по нататъшното протичане на мероприятието 0883 490 409 - Коцетоogi28b написа:Внимавайте, има къртица от Фолксваген форума, ще ви пресрещнат и ще ви набият, ще ви налепят на Фиатите стикери "vwclub-org-com-bg.net...." , накрая сами ще си организират гонки и дръпки по светофарите, защото тия Фиати за нищо не стават.
Коментар
-
Стига си се оплаквал.. Само ревеш,ту студено,ту топло,нямам думи ..Kotseto написа:Само дано да им е добра организацията и да ни пресрешнат преди да влезнем в Миленката, че като дръпна две бързи питиета и ставам много силен...Довечера 13.10.2010 в 19.00 среща на обръщалото на 280 и 94 и гледайте да не закаснявате, че на тоя студ едва ли на някой му е приятно да виси...Ако случайно не сме изчакали някой и за повече информация относно по нататъшното протичане на мероприятието 0883 490 409 - Коцетоogi28b написа:Внимавайте, има къртица от Фолксваген форума, ще ви пресрещнат и ще ви набият, ще ви налепят на Фиатите стикери "vwclub-org-com-bg.net...." , накрая сами ще си организират гонки и дръпки по светофарите, защото тия Фиати за нищо не стават.
Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Поне идвам, та даже и не пропускам, и освен това съм на време, ако не и по рано, за разлика от тебе които се появява, веднъж на 2 месеца, забързан, но закъснял с 20 30 минути и набива бесни спирачки, за да покаже, че е бързал и е дал всичко от себеси да дойде на време, но вината за закъснението не е негова... и всичко това се случва пред още 7 8 човека който седят на студа и чакат...liverpool235 написа:Стига си се оплаквал.. Само ревеш,ту студено,ту топло,нямам думи ..
Коментар
-
Последния път беше ли,щом не пропускаш среща,а?Kotseto написа:Поне идвам, та даже и не пропускам, и освен това съм на време, ако не и по рано, за разлика от тебе които се появява, веднъж на 2 месеца, забързан, но закъснял с 20 30 минути и набива бесни спирачки, за да покаже, че е бързал и е дал всичко от себеси да дойде на време, но вината за закъснението не е негова... и всичко това се случва пред още 7 8 човека който седят на студа и чакат...liverpool235 написа:Стига си се оплаквал.. Само ревеш,ту студено,ту топло,нямам думи ..

И мога да ти кажа,че никога не съм мрънкал дали ми е студено или топло,че да не изчакаме някой.. Нямя дя спора повече, че ми е под нивото да се занимавам с такива като теб..
Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
Реклама
Collapse

Yellow_Flash_Colorz_PDT_22

Коментар