blaablaa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Свищов-всяка Сряда-19:00 зад Факултета
Collapse
Заключена тема
X
X
-
мерси
Благодаря колегаdeadairplane написа:Позволих си последния пост на колегата @go6o_vt да го направя на отделна тема и я пратих в правилния раздел. Да не се чуди къде е
Нека Спрем Войната По Пътищата !!!
http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539
Коментар
-
Новобранец ти пък каде се слагаш.поне бъги да карашеblaablaa написа:то вие се излагате аз съм неотрален
ПС: айде да ви видим пак на едно мачле ве Стен-Лииии :D ПС-2: "Бързи и Яростни - Свищов реисинг " ти къде се слагаш с твоето бъги ?
Нека Спрем Войната По Пътищата !!!
http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539
Коментар
-
кой е тоз,човека с опела ли ?и за каква тема на гошко става дума и къде нашия модератор я е сложил,Благодаря !super_s написа:Новобранец ти пък каде се слагаш.поне бъги да карашеblaablaa написа:то вие се излагате аз съм неотрален
ПС: айде да ви видим пак на едно мачле ве Стен-Лииии :D ПС-2: "Бързи и Яростни - Свищов реисинг " ти къде се слагаш с твоето бъги ?

Коментар
-
да точно човека с опела2.0 i.e написа:кой е тоз,човека с опела ли ?и за каква тема на гошко става дума и къде нашия модератор я е сложил,Благодаря !super_s написа:Новобранец ти пък каде се слагаш.поне бъги да карашеblaablaa написа:то вие се излагате аз съм неотрален

Коментар
-
Еми понеделник гошко ти докарва Уно-то (1.1 FIRE ) и добре дошъл в клуба !blaablaa написа:да точно човека с опела2.0 i.e написа:кой е тоз,човека с опела ли ?и за каква тема на гошко става дума и къде нашия модератор я е сложил,Благодаря !super_s написа:Новобранец ти пък каде се слагаш.поне бъги да карашеblaablaa написа:то вие се излагате аз съм неотрален

Коментар
-
айде за 200 лева ще го даде !2.0 i.e написа:Aбе, то да не е каквото искаш ти !!!!! Каквото каже клуба,това ще е ! Така че, АЗ (клуба) казвам Фиат Уно 1986 1.1 Файър - това ще бъде.blaablaa написа:тц...не искам уно...има други модели които ми харесват. Като за начало и Фиат Линеа ми стига
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse

Коментар