Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 2
Collapse
X
-
Лъчо, едва ли ще успеем да направим стройна организация онлайн - мисля най-добре ще е всеки да си носи това, което ще яде, пие и т.н. Единствено имам притеснения за барбекютата - засега има потвърдени 2 бр. Ама едното е малко - та не знам дали ще смогнат, особено ако се съберем повечко хора.Затова, моля който има барбекю да го вземе - по-добре, ако няма нужда, да не го ползва и да го върне, отколкото да се получи 20 души да чакаме на 2 барбекюта цял ден, примерно.За времето: не знам кой може да каже какво ще е точно там в неделя. Не виждам прогноза да падат камъни:http://www.accuweather.com/bg/bg/sof...ang=_engПък сме и с коли, ако ни изненада някой летен дъждец, винаги можем да се приберем.lhristov написа:...Казвайте по организацията кой какво ще носи...
ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
То вярно че аз хукнах да гледам корейското чудо
Извинявам се, изпуснал съм ви от поглед
Като дойде с колата - вие обръщайте внимание на колегата, аз ще гледам лодчицата. Ако знаете колко съм им мераклия, ама не може човек да има всичко - хем Крома, хем Баркета, хем Фриймънт...
Може де, ама трябва да е петролен шейх
Коментар
-
Колегата ако чете и с това мъжко "обръщане на внимание" ще вземе да не се появи повече.
Я се укротете малко.
А за "пенсионерските коли" ще го дискутираме другата седмица.
Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар