Аз ще дойда някъде към 19:40, няма да се задържам много, защото една задача тука ми се оказва доста костелив орех и ще се работи до късно....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 2
Collapse
X
-
dkenanova написа:Айде още някой за четворка белот понеФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
veselin10 написа:Аз понеже по чехли мога да дойда, и пусках няколко пъти запитване, не съм със извинителна бележка, ама да попитам, някой идвал ли е?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
veselin10 написа:Аз понеже по чехли мога да дойда, и пусках няколко пъти запитване, не съм със извинителна бележка, ама да попитам, някой идвал ли е?Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
Утре някой ще ходи ли , че имам намерение да се запозная най-накрая с колеги.И ако е възможно някой да си вземе лаптопа евентуално да адаптираме някои неща.Между другото ако видите стилото от аватара свирнете защото аз познавам само ЛъчоКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
Привет,Утре след срещата има ли желаещи да ми помогнат при оглед на едно Пунто МК1 98 автомат с газ.Колата се намира в Кубратово.Превоза е от мен. :D Колате е лош външен вид,но добра цена и е за майка ми/баща ми/мен.Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Коментар
-
Диди, това между Орландовци и Световрачене ли е?Ако е да, то си е доста близо.Боби каза, че ме пуска, така че, ако нямаш нищо против, предлагам си услугите си. НО, знаеш, нищо не разбирам от автоматици. По-добре Весо да е с теб или колегата pplk. Те карат с един крак.А и от газ толкова разбирам - или работи, или не работи на газ. Има ли и трето положение?Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Ами то по-скоро на място на срещата в Ръченицата май ще бистрим какво да гледаме.Аз ще имам съпорт и придружители.Ам и сега от 4 часа си ровя разни темички. така че...А излезе още едно такова пунто за огледЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар