Е, на 350 км. съм, каква вип среща ???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 2
Collapse
X
-
veselin10 написа:Е, на 350 км. съм, каква вип среща ???ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Споко, Диди, аз си намерих друго занимание.хахах. Живи и здрави, ще се видим другата седмицаФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
На вчерашната редовна среща спонтанно бе взето решение следващата неделна сбирка да е под формата на барбекю-митинг на Витоша, Игликина поляна.
Така че, на когото му се хапва барбекю, да приготвя мръвките и салатите и да заповяда на 3 юли, неделя, в 9 ч. на паркинга на Билла - бул. България. В 9.30 ч. тръгваме към Игликина поляна. Разбира се, поспаливите могат да дойдат и по-късно, направо горе. Но имайте предвид, че колкото и да е голяма поляната, мераклии за барбекю и чист въздух има доволно, та колкото по-рано се занесем, толкова по-вероятно е да си намерим хубаво място.
За който не се ориентира, ето обясненията на Илко от едно време: Цък!ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Е, ние с БХристова сме навити и ще ходимМръвките и салатите са ясни Кажете какво още трябва да се качи гореСещам се за вода- ще взема 10 литраЧаши, чинии, ножове, чадъри, одеяла, салфетки, въглища, подпалки, карти, табла многоточие Казвайте по организацията кой какво ще носи, за да не стане така че да имаме 100000 ножа, а само 1 чинияСъжалявам за точката, ма клавиатурата от Весо10 сдаде багажа. Не мога всеки път да сменям регистъра!?Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар