Ако някой иска да идва по рано , няма да му се расърдя :D че ще съм там след 10 мин
тук съм аматряя да ходя до Обеля за малко :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 2
Collapse
X
-
Тази покана важи ли и за 14.12.2014 г?Аз имам нова карта, но ти (Оги), не пожела да ми прибереш старата. Не че нещо, за тогава такива бяха правилата. Или не беше доизяснено. Видях малко по-късно, че има промяна и я пазя. Ще я върна на въпросната дата.И да се цитирам от една друга тема. В случай, че някой завеян като мен не я види навреме."Аз... сега виждам развръзката по темата. За което сам съм си виновен де.Изглежда хубава. По-хубава от черните и червените, каквито имам.Може ли да си я получа на 14.12.2014 г., неделя, на Форумската среща.Благодаря!" :D За тениската говоря. Щото много, много така извън темата не се разбира.ogi28b написа:Колеги, заповядайте в неделя, 23.11.2014, от 12:00 на обичайното място за срещи, където ще можете да получите своята нова карта за зареждане на ЕКО. Върнете старата и участвайте в томбола, от която може да спечелите ваучер на стойност 100 лв. за гориво.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Да, радвам се, че се видяхме.От доста време не бях идвал на софийската срещаveselin10 написа:Хубава среща с продължение се получи днес. Жалко, че на Имортъл не му се получи по мерак, ама така е било писано Дидо. Таман ще имаш повод за насам пак
А онова дето не се получи, може да е било за добро. Ако моята машина стане, може да се откажа от онова. Имаш Л.С. по темата.Във връзка с поста на колегата chmp в тази тема...
Коментар
-
мога да донеса разпределителен вал ...ако ти трябваAdViSoRa написа:Някой който идва утре може ли да донесе диагностика за рестарт на сервизен интервал?Мерси предварително.
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Ооооооооо с разпределителен вал мога да рестартирам всичко по колата, наш къв хубав рестарт става на таблото и на всичкия джамлъкKay_ написа:мога да донеса разпределителен вал ...ако ти трябваAdViSoRa написа:Някой който идва утре може ли да донесе диагностика за рестарт на сервизен интервал?Мерси предварително.
Аз мисля да взема лаптопа,а Тошето ако дойде в него има всички кабели , на Сашо за пунтото ми трябва ЕЛМ-327 който работи по CAN.
Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.

Коментар
-
нищо не обещавам понеже имам доста работа и такаcs_aleksandar написа:Ооооооооо с разпределителен вал мога да рестартирам всичко по колата, наш къв хубав рестарт става на таблото и на всичкия джамлъкKay_ написа:мога да донеса разпределителен вал ...ако ти трябваAdViSoRa написа:Някой който идва утре може ли да донесе диагностика за рестарт на сервизен интервал?Мерси предварително.
Аз мисля да взема лаптопа,а Тошето ако дойде в него има всички кабели , на Сашо за пунтото ми трябва ЕЛМ-327 който работи по CAN.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Всички колеги да се чувстват поканени на 28.12.2014 да се поразкършим заедно. Повече информация тук: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=112902
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар