Ха - ето двама горди собственици на ферарита (хавлиени).Хубава сервитьорка!От къде могат да се намерят такива, чехли Dupe?Ходихте ли на дискотека "Зангадор"?Човек като Ви гледа снимките - да му се приходи на море ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на МОРЕТО при желаещи!
Collapse
X
-
1. Хубави са фераритата да.2. Сервитьорката беше по-хубава от това как изглежда на снимката (има кой да потвърди).3. За чехлите не мога да кажа нищо ...4. На "Зангадор" беше направо ПРАЗНО ...п.с. Море като море, к’во толкоз ...niko_ymn написа:Ха - ето двама горди собственици на ферарита (хавлиени).Хубава сервитьорка!От къде могат да се намерят такива, чехли Dupe?Ходихте ли на дискотека "Зангадор"?Човек като Ви гледа снимките - да му се приходи на море ...
Fiat Coupe 1.8 16V
Коментар
-
mnpenchev
Относно горния пост и по точно точка 2 мога да потвърдя, понеже както се вижда на снимките бях най-близо
Коментар
-
бебеImmortal написа:Ако познаете и какво има в сака на fihi, признавам ви!
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
1.ферари като ферари Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 2.за севитьорката...... жената беше с мен да саShadowMaster написа:1. Хубави са фераритата да.2. Сервитьорката беше по-хубава от това как изглежда на снимката (има кой да потвърди).3. За чехлите не мога да кажа нищо ...4. На "Зангадор" беше направо ПРАЗНО ...п.с. Море като море, к’во толкоз ...niko_ymn написа:Ха - ето двама горди собственици на ферарита (хавлиени).Хубава сервитьорка!От къде могат да се намерят такива, чехли Dupe?Ходихте ли на дискотека "Зангадор"?Човек като Ви гледа снимките - да му се приходи на море ...
3. нямам думи4. на зангадор празно ми да беше отишал на ммц Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
FIAT uno 1.0Fire 45hp
Аск "Vromos"- Бургас
Коментар
-
maiska
Айде и аз се появих в нета
До тук пътуването е нормално, утре ще посрещаме July morning Yellow_Flash_Colorz_PDT_42 А снимките ще ги пратя в неделя като се прибера в София
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар