Аз също мисля да не пропусна тази среща, ако наистина се гласува за 13-14, защото през другото време съм зает. За "Иглика" бях почти наблизо, просто съм го подминал качих се до "Златните мостове", там имаше карта и х. Иглика беше доста далече от мястото, в последствие разбрах, че просто сме го подминали
.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на палатки/бунгала под връх МИЛЕВИ СКАЛИ.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
fihi
Вие няма ли да дойдете?Tornado написа:Толкова я.Русе-Казанлък 200 км. и Казанлък-Семчиново още 200 км.Inessita написа:Малиии то било на 400км това чудо!!!!
Коментар
-
Aбе много организатори в тоз форум!
Някой ден като се заженим,ще си избирам от тук организатор за сватбата.
Мястото е жестоко и бунгалата ми се видяха доста прилични.А от личен опит ви казвам,че другарят Киримов е чудесен екскурзовод,няма да съжалявате!
Янко,ти нарочно ли избра това място, да има и бунгала,за да има Йотова къде са спи?
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Да да и аз така си помислихqnisZ написа:Не, тя ще е с мен на палатка.Irka_fihi написа:: Янко,ти нарочно ли избра това място, да има и бунгала,за да има Йотова къде са спи?
лесно ме даваш на мечките
отарване от мен така лесничко няма да стане
"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
АА Илко май предишната дата е по добра. Аз също не съм пропускал избори ама този път ще моне и без мен * то не е проблем да сляза и да гласувам ама чак пък толкова*. А освен това днес говорих с един приятел на морето гр. Китен който има два семейни хотела * леглова база около 30/40легла и са един до друг* да ни приеме ако се организират някой хора *аз мисля да ходя и там*. Отговора беше положитален за месец ЮНИ. Нощувката ще е 10лв. в стай със самостоятален санитарен възел в някой ще има и ТВ и хладилник. Има барбекю заличка за сбирки и всичко необходимо за едно приятно изкарване.ilkor написа:Тя неговата палатка е по голяма от бунгалото
За сега като гледам 12-13-14 Юни са най желани като дати ?
Коментар
-
Ами хайде де...на 12-13-14 Юни сме там... :Dilkor написа:Тя неговата палатка е по голяма от бунгалото
За сега като гледам 12-13-14 Юни са най желани като дати ?Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
maiska
Реклама
Collapse

Коментар