Срещата се получи добре. Посетеността също беше най - добрата.Естественно, че винаги може и по-добре. Видяхте и сами, че нещата до последно се променяха в движение.При такива срещи няма как да мине и без недоволни. А относно парното - опита натрупан с годините ни е научил ВИНАГИ да си носим духалка за всеки случай.Аз лично спах с едно одеалце и гол по гащи.
Относно състезанията - корумпирания председател на клуба ми отмъкна спечелената с толкова усилия награда!
Оставка!Оставка!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления и снимки от срещата в Цигов Чарк
Collapse
X
-
Те и мойте гумета ги нема нещоkiro_of_the_day написа:Срещата се получи добре. Посетеността също беше най - добрата.Естественно, че винаги може и по-добре. Видяхте и сами, че нещата до последно се променяха в движение.При такива срещи няма как да мине и без недоволни. А относно парното - опита натрупан с годините ни е научил ВИНАГИ да си носим духалка за всеки случай.Аз лично спах с едно одеалце и гол по гащи.
Относно състезанията - корумпирания председател на клуба ми отмъкна спечелената с толкова усилия награда!
Оставка!Оставка!

Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Ясна е работата.PREDATORst написа:Те и мойте гумета ги нема нещоkiro_of_the_day написа:Срещата се получи добре. Посетеността също беше най - добрата.Естественно, че винаги може и по-добре. Видяхте и сами, че нещата до последно се променяха в движение.При такива срещи няма как да мине и без недоволни. А относно парното - опита натрупан с годините ни е научил ВИНАГИ да си носим духалка за всеки случай.Аз лично спах с едно одеалце и гол по гащи.
Оставка!Оставка!

Ама друго си е златния медал! хихихи
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Yellow_Flash_Colorz_PDT_06kiro_of_the_day написа:Ясна е работата.PREDATORst написа:Те и мойте гумета ги нема нещоkiro_of_the_day написа:Срещата се получи добре. Посетеността също беше най - добрата.Естественно, че винаги може и по-добре. Видяхте и сами, че нещата до последно се променяха в движение.При такива срещи няма как да мине и без недоволни. А относно парното - опита натрупан с годините ни е научил ВИНАГИ да си носим духалка за всеки случай.Аз лично спах с едно одеалце и гол по гащи.
Оставка!Оставка!

Ама друго си е златния медал! хихихиBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Не знам как го вадеха, ама три пъти се опитвам да поръчам спрайт на тази мойта приятелка(след като те се опита 5 пъти), накрая ми донесе три спрайта на куп :D Най-много ми допадна бармана. С тоя палав мустак, явно беше пленен от Оги, цяла вечер не спираше да го гледа втренчено. :DEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Ааааааааа такива да ги няма,никакво спестяване на снимкитеSokOtPraskova написа:Амиии беше доста забавно, само като изключим факта, че не можахме да се изкъпем и спах с два пуловера. Иначе куфях доволно! :DПП - Ако коствено или некоствено съм попаднала на някой от снимките Ви, колеги МОЛЯ бъдете пестеливи откъм публикуването им! Благодаря!
Нямаше ли кой да Ви топли Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
Ааааааа не такаImmortal написа:Предлагам дружно да порицаем колегите ни от Пловдив, които по стара форумска традиция не се появиха на националната ни среща.Вече почвам да си мисля, че и в центъра на Пловдив да направим срещата, пак никой няма да дойде. Лошо, колеги от Пловдив, лошо!
аз бях или не си ме забелязал
Едно колективно хапване в турския ресторант в Пловдив няма да е зле
"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
Реклама
Collapse

Не съжалявам за нищо,забавни хора-весело изкарване
Част от голямата компание малко си удължихме срещата и убиколихме някоя друга крачмичка
Чакам снимки да зяпам
Коментар