Всеки да казва какво смята да направи до срещата по колата си (ако има такива намерения де ) 

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!

Collapse

X
- 

аз смятам да си слагам неон и да си купя лети джанти с летни гуми, някой ако има 14" да се обади пък ще видимstaik написа:Всеки да казва какво смята да направи до срещата по колата си (ако има такива намерения де )

Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!
Коментар
 - 

Аз мисля да и ударя малко боя по пласмасите Ама за сега си оставам само с мисленето и 1 ксенонче . че предния път когато ги боядивах бели ми излезнаха 70 лева някаде и така
може да ви се стори селско бяло черно и оранжево вътре ама няма как 
 засега ще е така 

Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
 - 

няма див няма даже човека каза че му трябва калъп ако искаш ще му дам моито.ама трябва да сме на място при него щото нещатата стават сложни вечеRoadBoy написа:аз ще и правя малко модификации по предна и задна броня. леко преправяне на базата на оригиналните брони. GbGz колега какво стана с крилото. има ли някви оферти
ако ме усещаш на къде бия 

Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
 - 

Колегата е правTurbolan написа:Колеги,някакъв вид състезание, примерно драг, с награди купи и т.н. , ще има ли ? Все пак трябва да се покaже GT Power
 Момчетата които организират това мероприятие няма да е лощо поне с по една грамота или някаква по-обикновенна купа да стимулират Пунто манияците!Даже може и някой друг спонсор да се потърси!Може да се измислят различни категории:-най-бързо пунто-най-бавно пунто-за най-силна музика(публиката да го определи)-за най-тунинговано пунто-може и най-грозно пунто-за най-подържано пунто и т.н.Предполагам че все някой колега може да изработи двайсетина грамоти(за 1,2 и 3 място)

Коментар

Реклама

Collapse

Коментар