RoadBoy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!
Collapse
X
-
За Сопот съм и аз, макар, че съм нов във форума, но душата ми е италианска
а както бях писал, ама гледам май са изтрити няколко страници, в Сопот знам, че мотела в началото на града до бензиностанция Лукойл е 15лв на нощувка, а хотела на центъра 25лв
Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!
Коментар
-
на мен ми е втраснало бате от тукаGbGz написа:Още по добре за мен и пунтаците от Гб 1 2 3 наи многоRoadBoy написа:o, вчера сутринта при минус 23 запали от първия път :D супер щастлив.Гледам анкетата - раздел "друго място" трупа активи. По този повод бих предложил района Търново - Габрово. Географския център.
обаче вече идвахте тука 2 пъти
ако ви се идва пак заповядаите ще ида да организирам нещата на летището
Има тревна площ за палатки и цяло летище около 520 метра Магазини има на 4 км от летишето дискотечки има
на мен лично много ми се ходи Някаде покраи Стара Загора 
но ако решите елате
а отностно мястото и датата до каде се стигна
Div Muj i silen vqtur nqmat spirka :D:D
Коментар
-
Събираме се. Опъваме палатките и почва 1 голям лаф моабет спорове и тнт, вечерта ( пък може и по рано ) вадиме шишенцата пускме музичка събираме се пред вече запаления огън и гас
Така си го представям аз като сме на палатки
Ако не бяхме на палатки предполагам щяхме да си полафиме да се разходим из центара някаде и секи си хваща пътя по отрано
Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
Колега и аз доста ходех преди по мотосъборите,почти не пропусках стига да имах пари.Не сме толкова силни като рокерите да организираме такива грандиозни мероприятия,но пак има какво да се види,подозирам че тая година като цяло ще сме 2 пъти повече пунто маняци,много хора чакаха миналия път да видят какво ще се получи понеже беше за първи път.А относно програмата всичко е импровизация,на момента решаваме какво ще правим.Идеята е да разпуснем малко да се опознаем един с друг а не само във виртуалното пространство.да откраднем по някоя идея от колегите за колите,да видим кой какво е тунинговал и така...мисля че ще се получи добре :DRoadBoy написа:от 8 - 9 години ходя по мото-съборите. Сега за 1ви път ще съм на авто среща (поне в такъв мащаб)та може ли на каратко - в какво се състои, има ли предварителна програма и как протича общо взето.p.s. за бирата и скарата ми е ясно :DПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Няма да гласувам и да давам идеи, нямам възможност да отида където и да било, имам проблеми с пунтото...
Но ви желая весело прекаварне и да постнете някоя снимка
Punto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
Убий скороста - Спаси дете!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар