kaka_ani написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2-ра Национална Пунто Среща ! - 24 и 25 АПРИЛ 2010! - СОПОТ!
Collapse
X
-
Не много но...достатъчноAirfan написа:Много пък си срамежливаkaka_ani написа:Напече ме слънцето и за това
ахах...ам щото малко ме беше срам само аз момиче шофьорка на ПУНТОООО.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 
След малко ще има видео.
хаха... Айди чакаме видео и снимкиии...
Fiat Punto 1.6 Sporting - My dream car...
Коментар
-
И на мен така ми се стори..., че си под прикритие и разучаваш обстановкатаkaka_ani написа:Не много но...достатъчноAirfan написа:Много пък си срамежливаkaka_ani написа:Напече ме слънцето и за това
ахах...ам щото малко ме беше срам само аз момиче шофьорка на ПУНТОООО.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 
След малко ще има видео.
хаха... Айди чакаме видео и снимкиии... 
Айде утре пак, да видим Браво тийм-а как ще ни изненада с пристигането.
Коментар
-
И си успял... найстина много добре направено...stefcho_sm написа:kaka_ani написа:stefcho_sm и на мен да ти кажа най ми допадна твоето червено ферари
))))))))
ми то това сеопитвам да направя от 2 години насам и дано се е получило нещо,иначе и твойто не е никак зле,харесаха ми стоповете :P
Хайде да ти давам и мойто да правиш а ?
:D
Fiat Punto 1.6 Sporting - My dream car...
Коментар
-
Кое твойто да оправя :P базикам се ако мога с нещо да помагам няма проблемkaka_ani написа:И си успял... найстина много добре направено...stefcho_sm написа:kaka_ani написа:stefcho_sm и на мен да ти кажа най ми допадна твоето червено ферари
))))))))
ми то това сеопитвам да направя от 2 години насам и дано се е получило нещо,иначе и твойто не е никак зле,харесаха ми стоповете :P
Хайде да ти давам и мойто да правиш а ?
:D
жалко че по тоя път нарязах гумите :D тряа да заздравя окачването и се организирайте някой път пак да напраиме подобна среща
аз пак се зарибих яко и почвам да довърша интериора че е малко зле
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар