Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Записване за пролетна среща-Батак-Цигов чарк,27-28-29 Март

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

1.Karolev - 1 двойна стая 2.Kiro_of_the_day - 1 двойна стая 3.ilkor - 3 двойни стаи 4.snake - 1 тройна стая5.Junkey - 1 тройна стая6.qnisZ и моята половинака една двойна стая *парите са вече в сметката*

Коментар

Да обновя списъка:1.Karolev - 1 двойна стая 2.Kiro_of_the_day - 1 двойна стая 3.ilkor - 3 двойни стаи 4.snake - 1 тройна стая 5.Junkey - 1 тройна стая 6.qnisZ - 1 двойна стая7. wwalker - 1 двойна стая за 2 дена
      The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
      Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
      Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Да обновя списъка:1.Karolev - 1 двойна стая 2.Kiro_of_the_day - 1 двойна стая 3.ilkor - 3 двойни стаи 4.snake - 1 тройна стая 5.Junkey - 1 тройна стая 6.qnisZ - 1 двойна стая7. wwalker - 1 двойна стая за 2 дена8. fihi - 1 двойна стая9. pecho - 1 легло10. trace - 1 легло11. ju - двойна + 1 легло
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Ами списъка е важен за да се знае и колко хора ще има в ресторанта.Затова се запиши като посочиш че не желаеш стая.Всеки който смята да спи някъде другаде но ще присъства вечерта в ресторанта е добре да се запише също.Мероприятия - ще измислим нещо до тогава.Риболова едва ли ще е организиран, но който иска - да опита ...

Коментар

Ами именно за това говоря колега,пишеш примерно 12. koleff - 2 човека без стаяДо сега на всички сбирки на които някой си уреждаше сам преспиването се процедираше така.Просто няма значение къде ще спиш щом няма да се урежда от форума ...Стаите ше се запазят в началото на март защото срокът за записване е до края на февруари.Ако не греша такава е уговорката с хотела ...

Коментар

GTipo написа:
              Да обновя списъка:
              Жорка малка промяна в списака за да знаем кой ще е от предишния ден.1.Karolev - 1 двойна стая 2.Kiro_of_the_day - 1 двойна стая 3.ilkor - 3 двойни стаи 4.snake - 1 тройна стая 5.Junkey - 1 тройна стая 6.qnisZ - 1 двойна стая за 2 дена7. wwalker - 1 двойна стая за 2 дена8. fihi - 1 двойна стая9. pecho - 1 легло10. trace - 1 легло11. ju - двойна + 1 легло

Коментар

1.Karolev - 1 двойна стая 2.Kiro_of_the_day - 1 двойна стая 3.ilkor - 3 двойни стаи 4.snake - 1 тройна стая 5.Junkey - 1 тройна стая 6.qnisZ - 1 двойна стая за 2 дена 7. wwalker - 1 двойна стая за 2 дена 8. fihi - 1 двойна стая 9. pecho - 1 легло 10. trace - 1 легло 11. ju - двойна + 1 легло12. koleff - еднадвойна стая ( за двама) за 1 един ден - 28.03
                Ex - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
                Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph

Коментар

1.Karolev - 1 двойна стая2.Kiro_of_the_day - 1 двойна стая3.ilkor - 3 двойни стаи4.snake - 1 тройна стая5.Junkey - 1 тройна стая6.qnisZ - 1 двойна стая за 2 дена7. wwalker - 1 двойна стая за 2 дена8. fihi - 1 двойна стая9. pecho - 1 легло10. trace - 1 легло11. ju - двойна + 1 легло12. koleff - еднадвойна стая ( за двама) за 1 един ден - 28.0313.kik73bg-две двойни стаи за 2 денатия дни като намеря време ще преведа парите или утре ако успея за срещата ще ги дам на Жоро.И аз мисля като Янис да се събираме още в петък вечер и да си направим яка среща
                  MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                  "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                  R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Абе някой ходил ли е СКОРО в този хотел? Защото като чета отзивите за него направо ми се отщява... Особенно пък след като решихме да вземем и малката... http://www.rezervaciq.com/hotel_pano..._comments.html
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      Абе някой ходил ли е СКОРО в този хотел? Защото като чета отзивите за него направо ми се отщява... Особенно пък след като решихме да вземем и малката... http://www.rezervaciq.com/hotel_pano..._comments.html
                      Колега,чисто съвпадение, но аз на 28.02 ще ходя да почивам в Цигов чарк, ще мина ще направя снимки и ще пиша. Междудругото аз си харесах за почивка вили Каталина - 100 кинта на ве4ер цяла къща за 4 или 6 души
                      Ex - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
                      Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                        Абе някой ходил ли е СКОРО в този хотел?...
                        Скоро не. Преди 3 г. малкият син беше там на лагер, стаите бяха съвсем поносими, без да предлагат някакъв лукс. Сега около Нова година само минах оттам и пих кафе в едно капанче над хотела. Мога да кажа, че се виждаха хора и коли на паркинга, имаше живот около хотела . Това все пак е нещо, другият по-голям хотел "Орбита" не даваше признаци на живот. Ако има някой навит, казвате някоя събота или неделя и ще се разходим да направим оглед на място.П.П. Сега виждам, че колегата преди мен е писал, че на 28-ми ще бъде там и ще снима. Тъй като ще бъдем с дете, мен ме вълнува и въпроса ще има ли отопление в хотела, защото 29.03 е уж пролетна дата, но в планината температурите са зимни.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          Това е една от причините да не бързам да се записвам за хотела. Със сигурност ще дойдем, но за хотела още не сме решили.Миналия уикенд един приятел беше там, в съседен хотел, нов, много луксозен, с безжичен интернет и други много удобства, за двойна цена (56 лв на двойна стая). Бях го помолил да разгледа и въпросния хотел "Панорама", именно следствие притесненията които има и Кирето, та той е направил и няколко снимки... Като дойде след малко на скайпа ще ми ги прати и ще ги кача тук.Мен толкова не ме притеснява хотела, щото за 1-2 вечери все ще преспим... а повече ме притеснява фактът, че ресторантът не работи по принцип. Кой знае какви замразени и престояли продукти ще изкарат, и каква ще е хигиената в кухнята. От опит знам, че неработещите ресторанти не се почистват често Това са ми притесненията, въпреки че каквото и да, пак ще сме там (живот и здраве да е само).

Коментар

Току що ми дадоха информация, смятам, че е достоверна. За съжаление не е напълно положителна - отскоро хотелът има нови собственици, работи, отоплява се, но ресторантът на този етап не функционира. Не знам вече организаторите ако имат някакви уговорки да го пуснат за нас, ще е добре.

Коментар

Irka_fihi написа:
                              Хубава работа сега...аз тъкмо почнах да се кефя,че ще се съберем повечко хора и ще стане джамбуре,пък вий почнахте ся...Носете си духалки, ракия,кой каквото прецени,за 15лв.наистина не можем да очакваме лукс, но за 1-2 вечери вярвам,че ще оцелеем.Инесита,мацко, от ракията ще да е било (малкото количество),съветвам те да се комплектоваш с някой колега да те топли... желаещи все ще се намерят!И друго ме вълнува много - някой да има китара и съответно да може да свири на нея??? Нека бъде така добър да я вземе, за да си попеем...Аз съм се наточила за купон, не знам за вас...
                              Съгласен с Ирка.Колеги, никой не карам на сила да идва в този хотел, но мога да поема само плащане и разправия към него, ако си намерите по-добър хотел - супер..Аз лично не съм претенциозен, но духалка ще си взема, задължително.Да има къде да се спи, и да не е на земята, и на ветровито ми е достатъчно по това време, не е зимата все пак.Предлагам да носим и барбекю, ако решим да печем нещо и не ни кефи храната в ресторанта, или нещо такова.Въпреки че ме увериха че ще е супер. Бил съм на мизерни места. Според мен ще е като соц мечта, но за 15лв е ок.Имайте предвид също че се касае за една вечер, не за един месец, и дори седмица там. Аз за една вечер и в Типото съм спал...
                              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Щом е договорено, че ресторанта ще работи, значи всичко е Ок. Голям паркинг, прилични условия за спане, голям ресторант, в който можем да се съберем всички и всичко това почти за без пари-15 лв, не виждам какво повече можем да искаме.Ако искахме лукс - спа хотелите във Велинград са само на 15 км, но там става дума за цени по 70 лв. на калпак за нощувка...

Коментар

Working...
                                X