Така... пускам тази темичка, тъй като май никой не се е наговарял (или поне не видях къде) кой-как-от къде ще подема, ще има ли колони, колко народ ще се събира за колонка и така....Та - за Варна засега се наговорихме аз, nikki_sixx и /////.Тръгваме от Варна в 9:00 на 20.09 (търпи някаква корекция, ма не по късно от 10:30 - 11:00), за да стигнем пообедно там. Маршрут - Варна-Шумен-Сливен-Копринка, с евентуално спиране на някой туристически обект по пътя (ние със жената събираме печатчета).Сборен пункт - паркинга на Пикадили-Практикер (горното ниво, пред кафето над БМС)Това от нас, поне тримата сме единодушни за този план и ако иска някой да се присъединява
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Копринка и назад...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Етикети: –
-
Предлагам темата да се закачи горе!Да поясня за колегите от София, че до яз.Копринка има три маршрута:1. София-Подбалкански път-Копринка - асфалта е с най-лошо качество, да не казвам отвратително, но като разстояние е най-близо - 200-210км.2. София-Пловдив-Копринка. - до Пловдив се движите по магистралата, а от Пловдив до Копринка асфалта има някои лоши участъци с дупки и неравности, и разстоянието е малко по-дълго - 230-240км.3. София-Ст.Загора-Копринка - София-Ст.Загора логично се изминава само по магистралата, а пътя от Ст.Загора до Копринка е перфекциозен с едно нищожно изключение, НО и разстоянието е най-дълго - 270км.
-
bubachko
Точно от подбалканската аз бях много приятно изненадан, пролета по великден от там се прибирахме от София (Сф-Карлово-Шипка-ВТ-Варна). Имаше един наистина много оффроуд участък ако не се лъжа около Пирдоп-Златица, но не беше на главния път, а по улиците на самия град. Останалия път беше да не казвам силна дума перфектен, но не по зле от друг хубав път, на места още даже нямаше маркировка след ремонтите. Ремонти имаше само по мостовете преди Карлово, но за половин година требе да са ги приключили... А за километрите са толко май, на мен нещо 190 ми се върти, ма не помна до Карлово ли бяха или до Казанлъка...Kuku написа:...1. София-Подбалкански път-Копринка - асфалта е с най-лошо качество, да не казвам отвратително, но като разстояние е най-близо - 200-210км....
Коментар
-
Братче, давай да тръгваме заедноKuku написа:Предлагам темата да се закачи горе!Да поясня за колегите от София, че до яз.Копринка има три маршрута:1. София-Подбалкански път-Копринка - асфалта е с най-лошо качество, да не казвам отвратително, но като разстояние е най-близо - 200-210км.2. София-Пловдив-Копринка. - до Пловдив се движите по магистралата, а от Пловдив до Копринка асфалта има някои лоши участъци с дупки и неравности, и разстоянието е малко по-дълго - 230-240км.3. София-Ст.Загора-Копринка - София-Ст.Загора логично се изминава само по магистралата, а пътя от Ст.Загора до Копринка е перфекциозен с едно нищожно изключение, НО и разстоянието е най-дълго - 270км.
Само да кажа, че аз по гадни пътища не карам
Избирам вариант 2
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Аз съм на работа петък, бреKuku написа:Ако кажеш, пътуваме заедно, обаче аз съм по вариант 3 - най-бързо се пристига до заветната дестинация
Мисля да тръгна в петък преди обяд - ко ши каеж?
Ся гледам , че останах и без стая за сега
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Re: До Копринка и назад...
Като един Алеко Константинов си...bubachko написа:Така... пускам тази темичка, тъй като май никой не се е наговарял (или поне не видях къде) кой-как-от къде ще подема, ще има ли колони, колко народ ще се събира за колонка и така....Та - за Варна засега се наговорихме аз, nikki_sixx и /////.Тръгваме от Варна в 9:00 на 20.09 (търпи някаква корекция, ма не по късно от 10:30 - 11:00), за да стигнем пообедно там. Маршрут - Варна-Шумен-Сливен-Копринка, с евентуално спиране на някой туристически обект по пътя (ние със жената събираме печатчета).Сборен пункт - паркинга на Пикадили-Практикер (горното ниво, пред кафето над БМС)Това от нас, поне тримата сме единодушни за този план и ако иска някой да се присъединява
Коментар
-
Относно третия вариант, вчера се върнах от Бургас по малко заобиколен път - почти през Казанлък и Стара Загора, та пътят от Ст. Загора до горе наистина е добър, две платна с по две ленти за посока и мантинела по средата. Малко криво върви, защото се води някакъв планински проход.Обаче ще карам по втория вариант, че ми е по-познат, а и 240 км. са си 240 км. пред 270Kuku написа:Предлагам темата да се закачи горе!Да поясня за колегите от София, че до яз.Копринка има три маршрута:1. София-Подбалкански път-Копринка - асфалта е с най-лошо качество, да не казвам отвратително, но като разстояние е най-близо - 200-210км.2. София-Пловдив-Копринка. - до Пловдив се движите по магистралата, а от Пловдив до Копринка асфалта има някои лоши участъци с дупки и неравности, и разстоянието е малко по-дълго - 230-240 км.3. София-Ст.Загора-Копринка - София-Ст.Загора логично се изминава само по магистралата, а пътя от Ст.Загора до Копринка е перфекциозен с едно нищожно изключение, НО и разстоянието е най-дълго - 270км.
За подбалканския - не знам как е от софийска страна, но от източната страна преди Казанлък е доста добре, като популярността и населеността му са ниски и се кара много добре. Настилката имаше незначителен брой дупки, но се заобикалят и не са много.
Коментар
-
maiska
Аз ще пътувам по маршрут 2. Минавала съм няколко пъти по него - много е спокойно и сравнително с добър асфалт.Планираме тръгване от София в събота - 20-ти. Ако решите можем да организираме фиат-колона
Коментар
-
И аз ще попълня колоната, само да уговорим място и час на тръгване и съм там.....Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org
Коментар
-
bubachko
Може да се чуем и ако не бургазлии ние да си те приберем от Сливен, нали от там ще минемImmortal написа:За пътуващите от Бургас може да се организираме и да ме заберете по пътя.Засега мисля да пътувам в събота преди обяд.
а ако се съберем и две колонки, та да пристигнем като на сватба там.... М-м-м, идилийка!Аз викам, да съ вържем само за деня по нещо на антените, примерно панделка, че не всички сме с лепенки. Защото когато задминаваш някой по дестинацията надали ще го оглеждаш за лепенки при по-висока скорост... ма да се знаем и да се сбираме по пътя ако някой-някого застигне или види отбил...
Предлагам бяла лентичка
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар