къде се сбирате бре :D да дойда и аз?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Габрово...
Collapse
X
-
Колеги, казаха ми, че имало някаква фирма за автомобилни гуми в Габрово, предлагали Hankook. Понеже търся такива, но определен модел и то на по-ниска цена, та се чудих дали някой от вас би знаел магазините/фирмите за гуми там. Тука в Търново намерих на едно място където ми я предлагат, но им е малко висока цената, макар, че в краен случай ще ги взема от там. Цената на която ми ги предлагат на гума с включен монтаж и баланс е 145 лв. Иначе модела е:Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)
Коментар
-
ВЕНЦИ ЕООДАдрес:ул.Генерал Николов 48Телефони за връзка:066/810816, 0885141281E-mail:service@venci.bgЛице за контакт:Станислав СаламановСТЕНА ООДАдрес:Т.БеневТелефони за връзка:0896811690E-mail:stenagb@abv.bgЛице за контакт:Пламен Начевdidalko написа:Айде кажете коя е фирмата дилър на Hankook в Габрово, не може да не знаете
или поне кажете нокой дилъри които са там
Коментар
-
В официалния сайт на Hankok за Европа, въобще не се споменава България като дилър http://www.hankooktire-eu.com/en/index.asp
Коментар
-
Аз съм за неделя, след формулата разбира се.CHILIEV написа:Има ли желаещи за една срещичка за след празниците?09-10.05 ? събота или неделя... какво ще кажете ?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Пък тука в Търново един гумаджия ми вкара оферта за въпросните гуми да ми ги достави от Габрово, там ги имало, даже ме кара аз да ходя да си ги вземам, ама не знам кой е дилъра тамpeho написа:А на мен ми казаха че няма представител на Hankook в Габрово, габровец се занимавал с тези гуми,но бил в София.
, затова ви питам!
Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар