Не не отказах се,като се сетих колко пари и мерак съм вложил в моята и буквално ми стана жал за нея и се отказах и в неделята на един комшия не можа да му запали Хондата,а е бензинова,пък аз докато влязох в моята и и подадох ключа и тя замърка е как да я продам.По-добре да си карам по-слабичката кола,но и знам състоянието.
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Най-накрая дочаках да се оправи туй време, че направо ми беше дошло да гуша от снегове и студове... :D
Ти днес 15 пъти мина покрай мен и ни един път не ме видя,свиря аз ама нъцки.Като видите бял Фиат Пунто целия олепен с реклами свирете не поразия
аааа аз днес та видях метнах ама ти блееше ..айде айде :D :D
Абе горе до стадиона ми се стори, че ми пресветна някой ама аз бях толкова замислен, че си помислих , че има ченгета и си сложих колана :D По късно и свирки чувах и се чудех ко пак съм напраил ... Днеска в Търново едно ченге ми метнало да ме спира аз не съм го видял... изобщо много заспала работа :D А и свирка нямам обикховенно мятам от вътре кат идиот или пресветкам :D
Ааа не тоя път ходихме в Next,там се издадох ама не чак толкова много колкото в Импакта Аз Фантома дето продава това Браво го познавам и днес ще говоря с него как да направим с вала и ще го погледна.
Мерси много за снимките вала вече е поставен и всичко е ОК.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар