тия от опел зимати си държат колите по гаражите за да не ръждясат затова си ходят без тях
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Габрово...
Collapse
X
-
А ние се мъчим с бравота и стилота. дееба тия котурници. Типото е желязноMartous написа:О, изобщо.. :D от 28 декември до сега сум му навъртял 5 хиляди без нито един проблем :D :DPac3to написа:Ей тоя Фиат не го спираш начи :DMartous написа:Аз съм свободен както винаги :D Предлагайте място :P
Коментар
-
А мен питате ли ме как паля всяка сутрин на -17 и надолу с три годишен акумулатор и с дупка в него...А опелите ги оставете на мира,ще ги видите на пролет как ще хвърчат по пътищата естествено олекотени след зимата
.Давайте нещо да се организираме по възможност за утре след обяд или в Неделя.
FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP
Коментар
-
Ами всеки да каже кога може и да се оточним най - накраяmilcho_michev написа:А мен питате ли ме как паля всяка сутрин на -17 и надолу с три годишен акумулатор и с дупка в него...А опелите ги оставете на мира,ще ги видите на пролет как ще хвърчат по пътищата естествено олекотени след зимата
Офф: Неска Пацето на трития път трябваше да черпи :D Голям съм скитник с фифито :D
Коментар
-
ХхахахаMartous написа:Ами всеки да каже кога може и да се оточним най - накраяmilcho_michev написа:А мен питате ли ме как паля всяка сутрин на -17 и надолу с три годишен акумулатор и с дупка в него...А опелите ги оставете на мира,ще ги видите на пролет как ще хвърчат по пътищата естествено олекотени след зимата
Офф: Неска Пацето на трития път трябваше да черпи :D Голям съм скитник с фифито :D
ами така е някой работят други обикалят насам натам с Фиати :D
Коментар
-
ще си доида , но кога не знам а пък и в това време хич не е за път а и на работа трябва да се ходи от време на време :P надявам се по Велик Ден да успеяHristian_Aleksiev написа:а бе те ръждясали и без това. просто зимата не палятbobo69 написа:тия от опел зимати си държат колите по гаражите за да не ръждясат затова си ходят без тях
. Колега ти няма ли да дойдеш най-накрая да се видим
Fiat Punto 1.1
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар